Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Mar 20, 2009 6:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben bıraz teknolojıyı gerıden takıp ettığım için kusuruma bakmayın ılkokulu sekız senede bıtırdım zorla da olsa motor surmesını kırkından sonra öğrendım yazılarımda hata edıyorsam affedın. Benım vıraj anlayışım bıraz kıttır öyle racıng motor kulananlar gıbı 180 200 le vıraj demedım kı sadece 20,30 la yol yapıyorum ara sırada denemelere başladım 40 la gırecem artık vırajlara hatta dune kadar fren yapıp öyle gırıyordum OMM ye gıdıp uğur abıden ders alacam. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Mar 20, 2009 6:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ünal kardeş OMM den bende ders almadım senin gibi Alaylı bir motor severim,eskiden OMM felan da yok tu dimi kardeş?seni alıngan gördüm şurada motosiklet bağlamın da latife yapıyoruz sevgi ve saygılar. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
BELO Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Mar 20, 2009 8:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
yok abi burası yaşlı kurt doldu bende yeni nesil alaylıyım haydaaa benim ön çamurlukta omm falan yazıyor ama eski sahibi almış o kurstan ben yol yaparak alacagım dersi bu arada enduro3 sahara alacagım belki daga taşa sararım _________________
|
|
Başa dön |
|
|
hoca Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum Mar 20, 2009 9:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
BELO sen motorunu tamır eden ustana sorsana ne alacağını. |
|
Başa dön |
|
|
BELO Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Mar 20, 2009 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoca demiş ki: |
BELO sen motorunu tamır eden ustana sorsana ne alacağını. |
abi o ybr 125 ten aşşagı inmiyor çürüdü 1000rr _________________
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|