Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
orta sehpayı orjinaline baka baka iyi bir ustaya yaptırdım.tam üçtane.adam nazladı ama bemim işimde görüldü. tanesini yayıyla beraber60 ytl. iyibir demirci bu işi kıvırır
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce aldığım transalp ime yan çanta takmak istiyorum.Sizce valiz tipi olan kumaş çantalar mı daha kullanışlı olur yoksa sabit bağlantılı plastik çantalar mı ne dersiniz?
Arkadaşlar merhaba ben transalpime HB alt koruma ve ön koruma demiri taktırdım ayrıca bir arkadaşım vesilesiyle çok uygun iki sis lambası ekledim son olarak metzeller sahara 3 lastik takdırdım motoruma herkes hayran durumda şuan ileriki günlerde fotoğraflarını yayınlıyacağım. şimdi hedefte yan çanta var bunun için de hb düşünüyorum.. _________________ TÜRKER ERTEN
HONDA TRANSALP 06
59 AP 794
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız