Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
motorcuk Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Eyl 17, 2010 2:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
Debriyaj ve gaz telinizi YAĞLAMAYINIZ çünkü yağ toz ve pisliği içine alır bir süre sonra teliniz çalışmaz hale gelir... _________________
m |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Eyl 17, 2010 9:50 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorcuk demiş ki: |
Debriyaj ve gaz telinizi YAĞLAMAYINIZ çünkü yağ toz ve pisliği içine alır bir süre sonra teliniz çalışmaz hale gelir... |
Çoğu yerde "mutlaka yağlayın, sakın yağsız bırakmayın" diyor ama... Kafam karıştı iyice.
Bu tellerin yağlanmasıyla ilgili bir sürü video izledim. Hatta ABD'deki bir Harley ustası özel bir yağ kullanıyordu. Enjektör iğnesi gibi bir iğnesi vardı yağın. Türkiye'de böyle bir yağ görmedim henüz ama videosunu bulursam paylaşırım. _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
onurtrans Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 18, 2010 2:32 am Mesaj konusu: |
|
|
[quote="emrello"]Peki bir soru daha:
Debriyaj teli ve gaz tellerini yağlamak için ne kullanıyorsunuz? Ben zincir yağı kullandım ama katılaştığı için çok verimli olmadı.
sıvı gres en mantıklısı _________________ ÖzgürlükRüzgarlaBaşlar
transalp xl600
506 8393849
|
|
Başa dön |
|
|
onurtrans Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Eyl 18, 2010 2:39 am Mesaj konusu: |
|
|
emrello demiş ki: |
motorcuk demiş ki: |
Debriyaj ve gaz telinizi YAĞLAMAYINIZ çünkü yağ toz ve pisliği içine alır bir süre sonra teliniz çalışmaz hale gelir... |
Çoğu yerde "mutlaka yağlayın, sakın yağsız bırakmayın" diyor ama... Kafam karıştı iyice.
Bu tellerin yağlanmasıyla ilgili bir sürü video izledim. Hatta ABD'deki bir Harley ustası özel bir yağ kullanıyordu. Enjektör iğnesi gibi bir iğnesi vardı yağın. Türkiye'de böyle bir yağ görmedim henüz ama videosunu bulursam paylaşırım. |
-biz endurocuyuz ve tozu toprağı seviyoruz.
tabi böle bi duruma yağmur ve sis gibi etkenler eklenirse telin orjinal koruyucu ve kaydırıcı sıvısı ilk günkü savunmasını yitiriyo bu durumdada bizim yardımımızı bekliyor tel kardes. dediğim gibi sıvı gres problemi çözücek _________________ ÖzgürlükRüzgarlaBaşlar
transalp xl600
506 8393849
|
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Sal Eyl 21, 2010 9:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
KARDŞİM YANINDA BIR TANE SIKMALI VIDA BIR TANEDE JAWA DEBRAJ TELI BULUNDURMAN YETER. |
|
Başa dön |
|
|
|
|