Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
ben de benzer şeyler düşünüyorum aslında;
bi kere gördüğüm kadarıyla insanların fikirlerinin çoğu denediği veya araştırdıgı seyler değil, çogu internet sitelerindeki forumlarda yazılan daha da baskalarının fikirleri. yani bilgiyi okurken kacıncı agızdan okudugumu mera ediyorum dogrusu
ben denedim, bi arkadasım denedi,fabrikasını aradık, klavuzunu okuduk vs. vs. bunlar olur.ama artık sehir efsanelerini tekrarlamaktan ( ve bu efsanelesmeye destek olmaktan ) fazlasını göremez olduk forumlarda..
yine bu site iyi, benzer motorcu sitelerinde bilgiyi aradan seçip almak zorunda kalıyorsunuz
ikincisi hep şikayet ediyoruz motorları görmüyorlar diye, bunun bir sebebi de trafikteki motor sayısının az olması, tasıt olmaktan hobi aracı olarak kullanılıyor.
vergisi-yakıtı-fiyatı-köprü geçişi-tamiri-yedek parçası-lastiği-peryodik bakımı
bi otomobille aynı(hatta fazlaysa) adam otomobil alıyor haliyle,
alternatif bişeyleri bulmak için mesai ayırmak gerekli
tabi ki yeteri kadar kaliteli ürünleri kullanmayalım, ama ortada bi ürün varsa bi de kullanıcı olacaktır..
face ben senin bu tarafını takdir ediyorum kardeşim, sen dene bişey olmazsa biz de kullanırız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız