Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Mar 09, 2006 Mesajlar: 142 Nerden: Istanbul OFFLINE
Tarih: Sal May 29, 2007 2:29 pm Mesaj konusu:
mertmertmert demiş ki:
çok şükür şimdilik motorda tamir gerektirecek bir durum yok. sadece periodik bakım için bir yer arıyorum ben. gerçi periodik bakımdada bozacaksa bozar bir adam makinayı geçmiş olsun hocam, allah kimseyi servislerin eline düşürmesin diyim. ama benim için daha yakın bi yer olması çok ii olur. çünkü sadece yalovaya gelip gitme maliyeti 100 lirayı bulacak.
umarım oradaki ünal usta gibi iyi bir usta bulurum istanbulda...
motoru aldığım yere, moto cool - ercan ustaya yaptırdım bakımı.
ellerine sağlık.
sadece egsoz olayını halledemedik. egsoz un motordan çıkıp arkaya döndüğü yerde bi kelepçe var , oradan kaçırıyor sürekli. bu da egsozun bütün sıcaklığının bacağıma ve motora gelmesine neden oluyor. çok stresli bi sürüş yaşatıyor... amyant , alüminyum bant, egsoz ilacı(adını bilmiyorum) ne yaptıysak olmadı... yakında tekrar götürücem ercan ustaya, bakalım olacakmı...
oraya özel bi conta mı vardır acaba? ya da neblim işte ona benzer bişi..
sizlerin bu konuda bi tavsiyesi varmıdır acaba üstadlar ?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız