Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Pzr Oca 21, 2007 9:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Önemli degil. Umarım denersin |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
johndamer Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Şub 26, 2007 5:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar çok faydalı bi topic olmuş ben bi motor alıp düz gitmeyi becereyim, hemen atlama olayına girecem |
|
Başa dön |
|
|
Alfa ------------------------
|
Tarih: Cmt May 05, 2007 5:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl siliniyor mükerrer mesajlar? _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
http://alfamotosiklet.blogspot.com
www.alfamotosiklet.net
En son Alfa tarafından Cmt May 05, 2007 5:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
Alfa ------------------------
|
Tarih: Cmt May 05, 2007 5:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Barış kardeş yazını okuyunca seni daha çok takdir ettim ve sana karşı haksızlık ettiğim için bir daha canım sıkıldı. Tekrar kusuruma bakma lütfen. Bu vesileyle sana itiraf edeyim ben krostan hiç anlamam zaten ilgi alanımda racingler ve cadde olmuştur hep. Motorda toplam hayatımda yaptığım km 150 bin civarıdır. Belki biraz geçmiştir ama arabayla bir milyonun üzerinde bir km rahat olmuştur. Motor yarışçılığım hiç olmadı. Araba yarışçılığım olmuştu, 1970-71 de. Yurt dışında o zamanın mahalli liglerinde iki sezon F1 tipi yarışlarda pilotluk yapmıştım. Tabi şimdiki makinalara kıyaslanmayacak varilden bozma, boru tipi vitesli(manuel tüfeklerdeki mermiyi çekip sürdüğümüz kola benzerdi) ABS filan olmayan ama iyi gazlayan araçlardı. O zamanlar 280 lere kadar bir an için çıkardık ki büyük süratti. Ortalama pist süratlerimiz 170-190km lerde kalırdı. 37 sene geçmiş. Artık banada masal gibi geliyor. Kafanı şişirdim. Bir gün yüz yüze de görüşürüz belki. Kendine iyi bak. _________________ Karanlığa küfür edeceğinize kalkıp bir mum yakın. Konfiçyüs.
http://alfamotosiklet.blogspot.com
www.alfamotosiklet.net |
|
Başa dön |
|
|
kingOfTheExtrem Kıdemli Üye
|
Tarih: Cmt May 05, 2007 6:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Abi ne demek başımı agrıtmak dinlerken bende seni biraz daha tanımıs oldum. Umarım birgün yüz yüze tanışırız. Sende kendine iyi bak... |
|
Başa dön |
|
|
|
|