Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
emrello Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts Ağu 30, 2010 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Yılmaz, senin bu proce üzerinde biraz ar-ge ve simülasyon yaptım bu akşam (evde o kıskaçlardan buldum da ). Bir ara pleksi kestirip bir deneme yapacağım, bakalım nasıl olacak! _________________ TA '07 (Anya) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
aykut54 Değerli Üye
|
Tarih: Sal Ağu 31, 2010 6:06 am Mesaj konusu: |
|
|
bence patentini almalısıın yılmaz bunun |
|
Başa dön |
|
|
Misafir Misafir
|
Tarih: Sal Ağu 31, 2010 8:16 am Mesaj konusu: |
|
|
emrello demiş ki: |
Yılmaz, senin bu proce üzerinde biraz ar-ge ve simülasyon yaptım bu akşam (evde o kıskaçlardan buldum da ). Bir ara pleksi kestirip bir deneme yapacağım, bakalım nasıl olacak! |
biraz vakit ayırırsan daha sık bişey olabilir ama ben zaten pasaklı oldugumdan bu kadarı bile yetti bana.
benimki kadar sana da yeterse pleksiyi benden alabilirsin bu arada onların adını yanlış yazmışsın, Tutturucuk olcaktı! lütfen emre, lütfen
aykut patent başvurumuzu yaptık, önce zihni sinir rüzgar kırıcı dedik, o varmıs; biz de sinir kırıcı diye kısa ve öz bişey seçtik..
En son Misafir tarafından Sal Ağu 31, 2010 9:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
|
TDMerhan Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Ağu 31, 2010 8:33 am Mesaj konusu: |
|
|
ygr Çok Pratik çözüm olmuş , Senin TA nın üzerinde orijinal rüzgarlık vardı diye hatırlıyorum ; o konfordan sonra makına GS de olsa rüzgarlık olmadan olmuyor diğmi .. _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
|
Hayalperest Yeni Üye
|
Tarih: Sal Ağu 31, 2010 4:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Estetik olarak ofsayt biraz köşelerini yuvarlatsan birazda üste doğru daralsa bence on numara olurdu.Eline emeğine sağlık yinede. |
|
Başa dön |
|
|
|
|