Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 2:29 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağol Cem teşekkürler, Allah cümlemizi böyle kazalardan korusun. Herkese ayrı ayrı teşekkür etmek isterim ama, bu mesajla sanırım rütbemi de arttırıp değerli üye statüsüne geçeceğim. Bir şeyler peşinde değilim aslında burada almasını bilene biz birşeyler veriyoruz biraz sivri dilliyim bu konu ile ilgili biraz daha yazacaklarım var zaman geçmesini bekliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
enduroist Tecrübeli Üye
Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 423 Nerden: istanbul/bahçelievler
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 3:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Buradan da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum Yusuf abi.. _________________ www.enduroist.com
R 1200 GS ADeVe |
|
Başa dön |
|
|
pelletizer Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun kardeş,başınıza gelen talihsiz durum hepimize ders niteliğin de.
Bakımı tam yapılmayan veya üstünkörü yapılmış bakımlarla kendimizi motosikletimize
emanet ediyoruz.Hepimiz bakım konusun da çok duyarlı olmalıyız,bakımlarımızı tam yaptırıp motosikletimizi kullanmalıyız, şayet şu veya bu nedenden ötürü motosikletimizin
bakımını yaptıramıyorsak geçici süre motosikletimize binmemeliyiz arkadaşlar.çünkü bu can bizatihi kendi canımız.
Paylaşım için teşekkürler,hepimize kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
YYUCE Tecrübeli Üye
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet
|
Tarih: Sal Tem 07, 2009 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler pelletizer, teşekkürler enduroist aslında bakıyorum da konuya duyarlı tecrübeli motorcular benim yazımı daha çok okumuşlar ve onlardan geri dönüş, geçmiş olsun mesajları geliyor zaten onlar bazı şeyleri aşmışlar buradan ders alması gerekenler yeni motor sevdalıları. Ya bu kuşak çatışması biz onlara kendimizi ifade edemiyoruz yada onlar çok medyatik bulmadıkları forumları incelemiyorlar. Biz bir şey almak için değil vermek için yazdık, hem de ucu bize dokunan riskleri göze alarak. Hey gençler bakmayı değil ''GÖRMEYİ'' öğrenin |
|
Başa dön |
|
|
mucit Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Tem 08, 2009 3:18 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun, demekki bakla çıkarmak yapılacak en kötü şeylerin başındaki şeymiş. |
|
Başa dön |
|
|
|
|