Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 08, 2010 10:00 pm Mesaj konusu: Ktm Exc Bakım onarım.. |
|
|
Uzun zamandır KTM mimi parçalama projemin başlangıcını hayata geçirmenin hem mutluluğunu hemde KTM siz kalmanın üzüntüsünü yaşıyorum :p Motorumla heran ralliye girecek şekilde hazırlamak gerek. Ne olur ne olmaz
E ralliye motor hazırlıyosak elbet yedek motor olmalı değilmi ? Hatta hacimi biraz daha fazla
Bu hallerede gelecekmiydin be Portakalım orıncım benim
Abim işte ne yapsa yeridir Yeni arayış peşinde.Bakım sehpasında tek teker yaparmı diyemi düşündü artık bilemiyorum
Aman allahım bir canavar yemiş olmalı motorumun ..ıçını
Hanni fena olmamış heralde
Yok artıkkk :dry:
aman allahımmm :ohmy: :ohmy:
|
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 08, 2010 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Toplamaya devamm Motorum kumlandı ve boyandı Ben mat siyah hiç düşünmüyordum ama çoğu kişinin tavsiyesi ve boya atılmadan önce beklediğim kadar mat olmayışı mat siyahta rengi kararlaştırmamı sağladı
Kumlu halleri
Ve gıcır hali..
|
|
Başa dön |
|
|
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Eyl 08, 2010 10:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Evet hızlı bir şekilde yol alıyoruz Motoru sanki fabrika çıkışı yapıcaz yahu.. Motorumuzu streçlerimizin içine yerleştiriyoruz,pardon şaşiye
Arka salıncak masure bilyalarını temizleyip tekrar sıralayıp güzelce gresliyorum. Baya kuru çıktı içi ama burçlarda hiç zarar olmaması sevindirici
Ardından hadi diyip motorumuzu şekillendirelim diyorum başlıyorum toplamaya. Biran önce toparlayıp 400 den 450 ye terfi etmenin seslerini duymak istiyorum
Buraya kadar öyle bağlanmışımki toplama işine fotoğraf çekmeyi herzamnki gibi unutmuşum. Motorum artık iyice dirilmeye başladı diye seviniyorum
Reklam yok motor dışarıda iken unuttuğum yağı hemen koyuyorum. Bu hızla yağsız bile çalıştırabiliridim heralde
Ön arka dişlimiz yeni.Zincirimiz şuan elimizde yok yakın zamnda teşvik edeceklerdir kendileride.. Çamurluk içindeki amörtisör toz koruyucusunuda halletmem gerekiyo
Yeni numaramız ve ufak eklemeler işte
Vaovv biranda motorum geriye geldi be.Heyecan kapladı içimi:)
Bukadar boya atılmış paslı paslı takmak istemedim birkaç kat boyayıverdik.Hiç olmazsa bir müddet temiz durur siyah şaşimizin üstünde
Mutlu son Krank kolu,sekmanları,debriyaj kiti ile hazır 450 cc motor ve yürüyen aksamınla hoplayıp zıplamaya hazır bir Ktm.Kısaca Ready to Race
Üretim bandı tersten işliyor Arkadan bitmiş motor çıkmakta ve kolilenmekte
Tabiki yapılan birçok iş var ama hepsini görüntüleyemedik. Bu bakımı uzun zamndan beri planlıyordum. Biniyorsak eğer bakmamızda gerekir Umarım keyif alırsınız. |
|
Başa dön |
|
|
__face__ BMW Grubu
|
Tarih: Prş Eyl 09, 2010 7:32 am Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim eline koluna sağlık... Emeğine ve paylaşımına saygı duyuyorum...
Çok güzel bir iş çıkarmışsın...
Site senin gibi bir adamı barındırdığı için çok şanslı...
Eylemlerinin devamını bekliyorum... _________________ ...der __face__
Feyzhan
ÖZTÜRK
545 401 45 46 |
|
Başa dön |
|
|
ibrahim35 Tecrübeli Üye
|
Tarih: Prş Eyl 09, 2010 11:37 am Mesaj konusu: |
|
|
Feyzhan abi teşekkürler. Birşeyler katabildiysem ne mutlu..
selamlar |
|
Başa dön |
|
|
|
|