Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
TDM-850 Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Nis 30, 2010 3:46 pm Mesaj konusu: tdm 850 Çalışmıyor |
|
|
Merhabalar
Hafta sonu uzun far yanmıyordu ve tamir işine giriştim kablosu çıkmış o işi hallettikten sonra diğer kabloları ve parçaları elden geçirdim ECU kablosunu çıkartıp temizlikleri yaptıktan sonra taktım ve kabloları topladım ilk başlarda sorunlu çalışıyordu sonra düzeldi ama 1 gün sonra motordan tık gelmiyor neden olabilir acaba.Marş motoru basıyor ama motor çalışmıyor? _________________ ÖNCE GÜVENLİK |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
meteeor Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Nis 30, 2010 4:45 pm Mesaj konusu: |
|
|
öncelıkle geçmış olsun..
galıba voltaj düştüğü için motor dönuyor ama aslında volanı kavranadığı için ilk hareket olmuyordur.
elektrık sıstemınde sorun olsa hiç tık demez.marş basıyor hissi versede aslında boşa dönuyordur
benım nacızane fıkrım bu. |
|
Başa dön |
|
|
TDM-850 Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr May 02, 2010 11:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler
Motorun sökmediğim yeri kalmadı neredeyse sadece motoru ve tekerleri kaldı
Kabloları ve voltajları ölçtüm bir sorum bulamadım sonunda bujileri soktüm ve yağlanmışlardı ve temizledim ve ateşleme yapmaya başladı sonra yağı kontrol ettiğimde tamirci kardeş maximum seviyeden fazla yağ koymuş.
Sonra yarım bir litre arası yağ boşaltım ve max. seviyeye yakın ayarladım şimdi çalışmaya başladı.Akü bitmişti ve vurdurarak çalıştırdık.Allah nazardan saklasın maşallah şimdi iyi _________________ ÖNCE GÜVENLİK |
|
Başa dön |
|
|
TDM-850 Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr May 02, 2010 11:16 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kötü tamirci malzeme sahibi yaptı beni takım edevat ve bir çift yedek bujim oldu _________________ ÖNCE GÜVENLİK |
|
Başa dön |
|
|
TDMerhan Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts May 03, 2010 8:48 am Mesaj konusu: |
|
|
TDM-850 demiş ki: |
Teşekkürler
Motorun sökmediğim yeri kalmadı neredeyse sadece motoru ve tekerleri kaldı
Kabloları ve voltajları ölçtüm bir sorum bulamadım sonunda bujileri soktüm ve yağlanmışlardı ve temizledim ve ateşleme yapmaya başladı sonra yağı kontrol ettiğimde tamirci kardeş maximum seviyeden fazla yağ koymuş.
Sonra yarım bir litre arası yağ boşaltım ve max. seviyeye yakın ayarladım şimdi çalışmaya başladı.Akü bitmişti ve vurdurarak çalıştırdık.Allah nazardan saklasın maşallah şimdi iyi |
Geçmiş olsun Caner..
Fazla yağı atar ama çok fazla yağ sakıncalı olur, sekman bile kırar ECU'da fiş simetriktir ters'de takabiliyorsun o zaman motorun çalışmaz , o makinada hiçbir sıkıntı yok , fazla kurcalama bence _________________ Hayat,Hayelleri ertelemek için çok kısadır.... |
|
Başa dön |
|
|
|
|