Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
av_09_08 Değerli Üye
|
Tarih: Sal Şub 07, 2006 7:53 pm Mesaj konusu: Honda Türkiye'ye teşekkürler |
|
|
Honda Deauville modelini açıklanan 13156YTL fiyatından sipariş verdikten sonra fiyatın 15068YTL ye çıkarılması nedeniyle tepkimi belirten mailime ertesi gün telefonla arayarak cevap veren ve bugün eski fiyattan tarafıma teslimat verileceği onayını veren Honda Türkiye yöneticilerine tüketici haklarına gösterdikleri olumlu yaklaşım nedeniyle avukat olmam Aydın'da Motosiklet Kulüp başkanı olmam ve Honda markasına güvenimin boşa çıkmadığını gören bir tüketici olarak huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Darısı diğer marka kullanıcılarının başına |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
nx4_falcon Katılımcı Üye
|
Tarih: Çrş Şub 08, 2006 10:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Honda Nede olsa Ben cbf yi aldım ertesi günn fiyat düşürdüler. honda bana farkı iyade etdi. |
|
Başa dön |
|
|
jason_anderson Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Şub 11, 2006 11:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Honda gerçekten çok iyi bir pazarama stratejisi izleyerek zaten iyi olan bir markayı en yakın rakiplerinden hayli ekonomik sunmaya başladı.Teşekkürler HONDA! Umarım yedek parça ve servis ücretlerinden çıkmaz acısı.. Bu arada bence diğer markalar da daha ekonomik satmaları yönünde zorlanmalı. Zaten bu da otomatikman olacak. |
|
Başa dön |
|
|
av_09_08 Değerli Üye
|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 7:52 am Mesaj konusu: |
|
|
Motor teslimatı gecikince yine Honda Türkiye ye mail attım ve anında telefonla arayıp bilgi verdiler. Motorlar parti parti geliyormuş. Benim sipariş veridğim bayinin partisi Martın 3. haftası gelecekmiş artık bekliyorum. |
|
Başa dön |
|
|
okan Katılımcı Üye
|
Tarih: Pzr Mar 05, 2006 2:56 pm Mesaj konusu: |
|
|
Honda bu tip bi konuda bana tam tersi davrandı. 13900 ytl olan fiyat, ben motoru aldıktan sadece iki hafta sonra sonra 10800 e indi...çok gücüme gitti, büyük bir enayi gibi hissettim kendimi... |
|
Başa dön |
|
|
|
|