Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
ucankazmorton Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ağu 31, 2005 3:53 pm Mesaj konusu: 1150 GS ADV Vites Değişiminde Ses |
|
|
Arkadaşlar merhaba,
2002 1150 GS Adventure kullanıyorum son 10 aydır. Takriben 5000 KM yaptım. İlk günlerden beri aklımda ama daha yeni yeni motoru tanımaya başladığım için sorayım dedim. Vites değiştirirken çok kemikli bir ses geliyor şanzımandan. Sanki deviri ayarlayabilirsem daha yumuşak geçiyor vitesler ama herzaman değil. Bahsettiğim devir aralığıda 3500-4000 civarında. Acaba 1150 GS lerde bu standart bir durum mudur? Yoksa şanzımanda bir problem olabilir mi? Motorum da daha yeni 20.000 i doldurdu yakında da bakıma vereceğim. Bakımdan önce biraz fikirlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. Güvenli sürüşler... _________________ BMW R1150GS Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
keremarkun Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Eyl 12, 2005 8:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
bendede 1200 c var aynı olay oluyor bır cözüm bulabıldınızmı acaba? _________________ Kerem Arkun
Alanya |
|
Başa dön |
|
|
Donald_Duck Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal Eyl 13, 2005 2:40 am Mesaj konusu: |
|
|
Bunu baska bir forumda da sormusmuydun yoksa o baskasimiydi hatirlamiyorum ama neyse... Evet, o karakteristik "klonk" sesini ozellikle 1. viteste yapar, 5000km BMW icin sifir sayilir... Motor 30000 de filan acilmaya baslar, o sesler gittikce azalir normaldir. Kulak tikaciniz takili olsun, kafaniza bir sey takili olmasin... _________________ Aynalar bize dur, yapma, şimdi sırası değil der. Kulağınız aynalarda olsun http://donald.hypermart.net = MotosikletTeorisi http://www.sahafium.com |
|
Başa dön |
|
|
keremarkun Katılımcı Üye
|
Tarih: Sal Eyl 13, 2005 11:22 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgılı Donald Duck benım 1200 cl de ozellıkle dusuk devırlerde vıtes geçıslerınde zorlanıyor bunun ile ilgili bır sey soyleyebılırmısınız acaba neden olabılır dıye servıste bulamadılar hıdrolık debrıyaj merkezı kacırıyor dedıler degıstırdıler ama duzelmedı bır bılgın varsa paylasırsan memnun olurum. _________________ Kerem Arkun
Alanya |
|
Başa dön |
|
|
MAQARA Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal Eyl 13, 2005 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
demekki biraz dandik bi motor bu bmw _________________
|