Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
LeGoLaS Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2005 7:53 am Mesaj konusu: Servis-Yedek Parçacı tanıyanlar yardım lütfen... |
|
|
Merhaba arkadaşlar,
benim 99 TransAlp'e arka fren balatası lazım arkadaşlar, bildiğiniz yedek parçacılar varsa bir fiyat verebilecek veya bunu daha uyguna alabileceğim bir adres-telefon varsa yardımcı olabilirmisiniz?
-Özenmotor, Kızıltoprak dışında alternatifler bekliyorum. _________________ Hobiler: Dagcilik, Fotografcilik, Motosiklet |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2005 8:59 am Mesaj konusu: |
|
|
sedat merhaba belki fiat karşılaştırma olarak yararı olur feredo marka italyan malı arka fren balatası sirkeci aydın motorda var 33 euro yani 60 ytl diyor bilğine 0212 511 13 21 yavuz bey ilğili kişi , birde istanbul motor kızıltoprak lucas arka fren balatası 33 euro dediler tel 0216 330 82 53 selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
LeGoLaS Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2005 10:10 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba ismail, yazdığın cevaba sorularım vardı;
1-İtalyan marka feredero ve diğer olan lucas marka balatalar Honda TA'99 için uygun değil mi? (sadece emin olmak için soruyorum)
2-Her ikiside 33€ fiyat vermişler 55milyon civarı olması lazım buna +KDV felan eklenecek mi? (Öylelikle mi 60 milyon tl oluyorlar)
Birde senden ekstra motor için yağ önerisi istiyorum, benden önceki sahibi 12.000km lik yağ kullanıyormuş. Castrolun bir modeli. Motorun kilometresi de gözönünde bulundurularak, hangi motor yağını almalıyım?
(Yarı sentetik? 10-40? 15-50? Tam sentetik? )
Teşekkürler dostum _________________ Hobiler: Dagcilik, Fotografcilik, Motosiklet |
|
Başa dön |
|
|
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2005 11:58 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba sedat 33 euroyu hesaplamadım bana telefonda 60 ytl 33 euro dediler bende hemen yazdım 55 ytl ye alınır kdv siz heralde feredo ve lukas balatalar çok kaliteli ve senin motora göre ellerinde katoloğdan bakıp fiat veriyorlar bi problem yaşamazsın bunların ikiside iyi balatalardır yağ seçimine gelince yazın yağın biraz daha kalın olmasını tavsiye eder ustalar o yüzden honda serviside 15-50 mobilin yağını kullanıyorlar onu tavsiye ederim selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
iz Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum Hzr 10, 2005 12:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
geçen hafta bir ortamda Shell Pazarlama Müdürü ile beraberdim. Sohbet sırasında motor kullandığımı öğrenince hangi cins yağı kullandığımı
sordu.
Verdiğim cevap 10/40 veya 15/50 gibi yağlar olunca. acaip kızdı.
Ve şunu anlattı; mtorsikletlerde özellikle dört zamanlı olanlarda(ki senin de motorun yani Honda TA 99 gibi), yağların görevinin sadece motoru soğutmak, silindir yağlaması yapmak olmadığı, bunun yanında vites dişlilerinide yağlamak ve rahat, uzun ömürlü vites kullanımı sağlamak işlevlerinin de bulunduğunu, bu nedenle özellikle dört zamanlı motorlar için üretilmiş yağların kullanılmasının doğru olacağını anlatınca, tasdik etmek dışında yapacak bişi bulamadım.
Önerisi (ama asla reklam gibi değildi), Shell Advance VSX kullanılması idi bizim gibi TA' cılara...
sevgilerimle
ilkiz |
|
Başa dön |
|
|
|
|