Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
okantezer Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Tem 10, 2007 7:25 am Mesaj konusu: |
|
|
Bikez dergisinin testini hatırlıyorum.
1200GS - KTM9650adv - Triumph Tiger ve Varadero Testte yeralan motorlardı. 4 sürücü her açıdan test ediyorlar 4 motoruda. Performans(arazi ve asfalt), artçı ve sürücü konforu, akselerasyon, viraj kabiliyeti, şehir kullanımı ve benzerleri. Sıralama şöyle çıkıyor neticede.
1- KTM
2- BMW
3- Tiger
4- Varadero
Yorumlar
KTM- Şaşırtıcı derecede konforlu, inanılmaz performans(Her alanda)
BMW- Herzamanki kadar başarılı, her şart altında
Tiger- Performansı çok iyi (asfaltta) ancak ilk ikiye ulaşması zor
Varadero- Bu dörtlüye göre hantal ve çok büyük. Okul Otobüsü benzetmesi yapılıyor Walla ben yapmıyorum bu benzetmeyi kızmayın hemen.
Sonuç olarak KTM 9xx serisi touring öğeleri güçlendirilmiş bir KTM. Yani şaka gibi bir makina. Hem KTM gibi sert hem GS gibi konforlu. AH AH denilen cinsten _________________ Okan TEZER İstanbul/Moda 0Rh+
KTM 950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
africadem Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal Tem 10, 2007 8:11 am Mesaj konusu: |
|
|
Olsa da yesek...vlla gerçekten iyi makina,kalite işçiliği ayrıntılarda gizli,kendini her alanda ispatlamış bir marka.Ne denir ki... Allah tüm ktm severleri kavuştursun _________________ Ride with the wind...
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|