Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
frost Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts May 23, 2005 9:44 am Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar işibilmemek ne kötü birşey motor çanakkalede olmadğından güvenebileceğim bir usta tanımıyorum tekirdağda. acaba kazık yermiyim falan kafamı karıştırıyor. acaba 2003 xt yerine 0 km kawasaki klr650 mi alsam 9 milyara nasıl bir makina klr650 nedersiniz.
amma çok soruyom ama.kararsızlık güvensizlik işte kusura bakmayın artık |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts May 23, 2005 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
klr 650 de güzel makinadır. beyazkartal ve mithat agresif klr kullanıcıları, onlardan fikir alabilirsin. 0 makina herzaman daha iyidir, 2. el kullanmk ile ilgili bi fıkra biliyorum ama biraz ayıp..
hocam tanışma bölümüne bi ben geldim topiği açta tanısın arkadaşlar seni de. çanakkalede arkadaşlarımız var, yardımcı olurlar kararsızlığın gider biraz.. sevgiler... _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
|
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Pts May 23, 2005 12:00 pm Mesaj konusu: |
|
|
cihan kardeşim 8 milyara yamahayı alacağına 9 milyara 0 km de klr yi alman daha iyi 2 sene garantisi var ben klr yi tek geçerim yamahayıda 6 milyara alabiliyorsan oda iyi sağlam motordur 1 milyar veya 1.5 milyar fazla ver 2 yıl garantili motoru al düşünme bile derim sıfır sıfırdır kardeş selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Pts May 23, 2005 1:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hiç düşünme KLR ye zıpla 0 motorun olsun. Kafanda rahat olsun. Tabi tecrübenin yeterli olduğunu varsayarak zıpla diyorum . _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
TA6B Yamaha Grubu
|
Tarih: Pts May 23, 2005 2:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
frost, arkadaşlar doğru söylemişler.
Fiyat ve performans açısından o fiyatlara KLR650 alman çok daha mantıklı ve kafan rahat biner keyfini sürersin _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
|
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|