Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 4:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
hazırlanması plaka vs 1 gün sürer motorun bakımı 5000 km bir 80 ytl tutuyor hadi hayırlısı olsun bakalım selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 4:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
hadi hayırlısı bekliyoruz güzel haberlerini hocam.. _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
|
okuryazar Demirbaş Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 7:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
KLR 650 benim de çok sevdiğim bir motor .Alacak olmana çok sevindim. İnşaallah hayırlısı ile teslim alırda binersin.Sevgiler. _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
|
ssaygl Demirbaş Üye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 6:59 am Mesaj konusu: |
|
|
frost, Karar veripde alacağın KLR 650 şimdiden sana hayırlı olsun arkadaşım.Kazasız belasız sürüşler.Zevkli yolculuklar ,yollar devir emi. _________________
|
|
Başa dön |
|
|
AKUSTO Değerli Üye
|
Tarih: Çrş May 25, 2005 1:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
yeni motorun hayirli olsun,gökçeada da mito klr yi yeni aldiginda denemistim,çok begenmistim gayet güzel bir enduro makine ayrica fiat konusunda,aradaki fark çok fazla olmadigindan sifiri düsünerek dogru karar verdiginizi düsünüyorum.kazasiz belasiz bol keyifli sürüsler diliyorum size.motorunuz hayirli olsun.severek kulanirsiniz umaraim.... görüsmek dilegiyle... _________________ nerede olduguna aldirmiyorsan kaybolmus sayilmazsin
Nejdet DEMİRTAŞ
KTM LC 400 |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|