Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
beyazkartal Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 1:46 pm Mesaj konusu: |
|
|
seçimin doğru arada çok bi parasal fark yoktu zaten hayırlısı olsun almaya gitmeden pazarlığını telefonda bitir 9400 de diret olmazsa 9500 e bitir selamlar _________________ KTM EXC 450 R |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
dr_inanc_sargin Kıdemli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 2:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
ben ce 9200 de ısrsrcı ol bana inmişlerdi ancak çok agresif pazarlık yapmıştık... _________________ hız özgürlük değildir |
|
Başa dön |
|
|
frost Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
plaka ve ruhsat dahil anahtar teslim 9300 e razı etmeye çalışıcam şansıma izmirde iki tane kawasaki yetkili satıcısı var ikisiylede pazarlık ederim.
şindi motor bayide var anlaştığımızda motorun üzerine binip çanakkaleye yola çıkmak için hazır olması nekadar sürer?
ve alırken nelere dikkat etmeliyim?
birde ben bunun periyodik bakımlarını serviste yaptırmazsam garanti kapsamından çıkıyormuş galiba. ilk bakımı kaç km de yaptırıp işletmem gerekir. |
|
Başa dön |
|
|
frost Tecrübeli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 2:20 pm Mesaj konusu: |
|
|
plaka ve ruhsat dahil anahtar teslim 9300 e razı etmeye çalışıcam şansıma izmirde iki tane kawasaki yetkili satıcısı var ikisiylede pazarlık ederim.
şindi motor bayide var anlaştığımızda motorun üzerine binip çanakkaleye yola çıkmak için hazır olması nekadar sürer?
ve alırken nelere dikkat etmeliyim?
birde ben bunun periyodik bakımlarını serviste yaptırmazsam garanti kapsamından çıkıyormuş galiba. ilk bakımı kaç km de yaptırıp işletmem gerekir. |
|
Başa dön |
|
|
Runner Değerli Üye
|
Tarih: Sal May 24, 2005 3:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili frost,
İnanç çok haklıydı ve ne demek istediği de anlaşıldı zaten yani XT şööle KLR böyle meselesi değil, XT de KLR de kendini (alanlarında) ispatlamış su götürmez makinalar ama burda 2.el XT almaktansa 0 KLR alma kararını ben de bir XT kullanıcısı olarak kutluyorum bu da XT kötü anlamına gelmiyor zaten, ayrıca çok yeni olarak bir KLR pazarlığınıda İbrahim (XL200) yapmıştı . istersen bir de onunla görüş fikir al derim, severek fikir sunacaktır diyorum.
Kararın hayırlı olsun.
Sevgilerimle
Runner
1ol _________________ Birol Eğilmezbaş
Yamaha XT600 E |
|
Başa dön |
|
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|