Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum May 27, 2005 6:50 am Mesaj konusu:
xl200,
Alıntı:
Kaan baba hayirli ugurlu olsun ama pazartesi otobuse verirsen sali gunu sabahi ber alirim makineyi.puhahahahaahah
Sen yine gezemeyeceksin olum en iyisi fazla hirpalamadan bana yollada bi camurliyim aleti
Geberdim gülmekten kalkamıyorum.İlahi İbocan yaaa,
Kaan'cım arkadaşım güzel insan yeni bir motosiklete çabuk kavuşmuş olmana çok sevindim zaten biliyordum sen bekleyemez dayanamaz hemen alacağın kesindi.Dikkat et diğer yedekleri kaptırma.Gökşincik fazla kaşınmaya başladı.Sendede ne sabır varmış abicim yaaa.Hala mı yapılmadı aletin,
Kaan'cım hayırlı olsun,kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum sana ,Zaten sende olmasan samsun'da hareket olmuyor.Yeni turlarını yeni gezilerini yeni yamahanla burada sergilemeni istiyoruz en kısa zamanda.Yaaa merak etttim senin ikizleri,ikizlerinde son halini şuraya bir ekleyiver arkadaşım yaaa,büyümüşlerdir artık _________________
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 828 Nerden: eskişehir OFFLINE
Tarih: Cum May 27, 2005 10:11 am Mesaj konusu:
vay hocam bu ne hız hakikaten özhanın dediği gibi.. KTM den sonra biraz soft gelir ama güzel günlerde kullanman dileği ile.. sevgiler.. _________________ hız özgürlük değildir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız