Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Mar 17, 2009 Mesajlar: 738 Nerden: rize/merkez OFFLINE
Tarih: Pzr May 31, 2009 10:02 pm Mesaj konusu: C E N N E T İ GÖRMEK İSTERSENİZ, BUYRUN!!!
Oğlumu geleceğe hazırlıyorum.
TBMM’nin Başkanı Sn.Köksal Toptan Bey’in dedesinin evi.
Hedef karlı dağlar.
Yeşil çay bahçeleri.
Çiçek kokusu buram buram…
Dağlardan Karadeniz’e bakış.
Cennetteki serhoşluğum…
Likapa yaprağı
Böyle yenir.
Handüzü Yayla’sı
Eskiya09 Nuri Bey’e ithaf olunur.
Ağzını açan taş Handüzü Yayla’sında
Yolun kardan kapandığı yerler
Kar böceği.
Çağrankaya adını aldığı yer.
Büyük Han şimdi atıl durumda.
Hanefi Yılmaz arkadaşımız arka yoldan TT600 ile Büyük Han yaylasında….
Cam taşı dağ taş bundan dolu
Eski yayla evleri(Baş Yayla)
İşte Rize'nin peribacaları ama bunlar çok heybetli...
Taşların dili…
İşte size Amazon ve ya Borneo balta girmemiş ormanları…C İ M İ L V A D İ S İ
Bu dağlar başka nerede var!!!
Cimil deresi.
Ridos termal otel ve kaplıcaları.
Günün sonunda ki mutlu yorgunluğumuz..
Biraz uzunca oldu ama içimizden geldi.Erol, Mustafa ve Ben, hepinize
sağlıklı uzun ömürler dileğiyle....Haftaya nasip olursa tekrar
buluşmak dileğiyle.Slmlar...
En son Recephoca tarafından Pts Hzr 01, 2009 9:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Pts Hzr 01, 2009 2:49 am Mesaj konusu:
Recephoca, Can dostum Recep hocam vala bravo değerli kardeşlerimizle o yayla sesin bu yayla benim güzelim yeşil Rizemiz ,de süper geziyorsunuz ne mutlu sizlere. Ve ne mutlu bizlere ki gerçekten cennet bir ülkede yaşıyoruz. Nasip olursa bu yaz geldiğim de sizlerle beraber yaylalara da çıkmayı düşünüyorum ,vaka benim motor sizin cross ların çıktığı yere çıkamaz ya çıkabildiği yere kadar.Rize ye geldiğim de kulübünüze de uğrayacağım ,arkadaşlarla tanışıp ,adresini öğrenip süpriz bir şekilde tanışmak için yanına uğrayacağım,kolla kendini. Bu yıl ki Emok festivalin den sonra Rize ye gelen sarı 1200 gs lere dikkat et belki benimdir. Hepinize selamlar,keyifli nice paylaşımlara .Teşekkürler _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız