Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
fik76 Yeni Üye

|
Tarih: Prş May 28, 2009 10:59 pm Mesaj konusu: Lazer Granville kask |
|
|
Lazer Granville kaskı nasıl bilirsiniz
Yeni bir touring kaskı almak istiyorum
Kullanan arkadaşların acil yorumlarına ihtiyacım var
saygılar |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
emrello Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Arl 24, 2009 11:28 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım forumda dolanırken bu mesajına rastladım.
Muhtemelen çok geçtir, kaskını almışsındır ama ben yine de fikirlerimi söyleyeyim:
1,5 yıldır bu kaskı kullanıyorum. Genel olarak çok memnunum. Pinlock sistemi çok kullanışlı. Hemen hemen hiç buğu yapmıyor.
Gürültü seviyesi başlarda biraz rahatsız eder gibi oldu. Sonradan kulaklık kısımlarına kendi yaptığım sünger+kumaş pedleri taktım (çok kolay). Şu anda gürültü derdim yok sayılır. 120'ye kadar rahatsız edici bir durum yok (uzun yolda tıkaç da kullanıyorum yine de).
Görüş kalitesi çok iyi. Yalnız pinlock nedeniyle geceleri hafif yansımalar oluyor. Yine de buğu olacağına yansıma olsun, önemli değil .
İç dolguları yumuşak ve konforlu. Oldukça da dayanıklı bir kask. Kaplaması falan hala pırıl pırıl duruyor.
Kısacası tavsiye ederim. Hatta şu anki kaskım çalındı zannetmiştim bir keresinde, meğerse motorun üzerinden bir arkadaş almış. Hemen gidip ikinci bir GranVille GL almıştım (o da elimde kaldı bu arada, yedek tutuyorum ).
Parasını hak eden bir kask bence. Zaten pinlock'lu daha ucuz bir kask da yok diye biliyorum. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|