Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr May 24, 2009 11:47 pm Mesaj konusu: |
|
|
zumburuk demiş ki: |
Pelletizer benden çok yaşayacak sanırım... zira sayfanın altına doğru inerken, "Recephoca yahu motorlar mı sizi, siz mi onları daha çok taşımışsını bilemedim" diyecektim ki, denmiş zaten... nice anlatılası, hatırlanası gezilere... |
Hep birlikte , sağlıklı bir ömür yaşayalım kardeş.  _________________
  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
Recephoca Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts May 25, 2009 3:55 am Mesaj konusu: |
|
|
KARDEŞİM PELLETİZER,;Olduğun gibi görün, göründüğün gibi ol. Bu çok önemli benim için
Bende yapmacık birşey olmaz!!! Motor gitsin diye çamurun silinmiş halidir.
-
Motor; ben yokken, garajdan hiç çıkmıyor.
Hüner, neyde değil, neyzende. (NEYZEN TEVFİK)
Hüner,neyde ise, buyrun sizler üfleyin. Recephoca
NOT:Gezimiz 138 km. engeller toplam 110 m.biz motorları 110 m. taşıdık. 137.890 m.motorlar bizi taşıdı. |
|
Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts May 25, 2009 8:18 am Mesaj konusu: |
|
|
dağların çamurunu atıtınız ekip 1 arttı 1 eksildi . cumartesi akşamı dernekte muammer sızlanıyordu yarın nasıl yapacağız yine yorgunluktan öleceğiz . sanki tünel kazmaya gidecekmiş gibiydi .
bende şaka ile sen işini bilirsin sabah kahvaltıyı yaptınmı gidebileceğin yere kadar git riske girme geri dön demiştim beni dinlemiş olmalı .
bizim ekibin adamını öyle hemen kırıp dökmeyin recep hocam mustafa bize lazımdur.
iş artık doğa ile mucadeleye dönüştü gibime geliyor bunada enerji gerek maşallah sizde de oldukca var . sabah organik tereyağı organik ekmek bal peynir . ettuğunuz az bile . habu gidişle ovit tunelinide açarsunuz vallahi
rabbim hem size hem motorlarınıza güç kuvvet versin . yolunuz ve bahtınız daim açık olsun
slm lar |
|
Başa dön |
|
 |
lazianke Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts May 25, 2009 9:35 am Mesaj konusu: |
|
|
recep hocam tebrik ediyorum, krosa kar boyutunu da kattınız. sizin yaşam tarzınıza hayranım. 54 yaşında bu enerjiye "maşallah" demekten öte bir şey yapılamıyor. evinizi de gördükten sonra zaten insan böyle yaşamalı demiştim.
Allah sağlıklı uzun ömür versin. nice böylesi geziler nasip olsun.
kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. Recep hocamın gittiği yerlere bazılarının hayali bile erişemez. onun hayatında riya ve kibir asla yer almıyor. onu tanımadan yorum yapmak boşunadır. |
|
Başa dön |
|
 |
SoloDrago Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts May 25, 2009 10:51 am Mesaj konusu: |
|
|
Bazen yorum yapmamak en güzel yorumdur. Bu sefer ben de öyle yapıyorum.. Olay budur işte yoruma gerek yok. Fotoğraflar her şeyi anlatıyor. _________________ Motorcumusun Yoksa Herkesten Bir Adım Öndemisin.. Öyleyse Sen Endurocusun..
0532 744 08 50
Şimdilik Bisiklet |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|