Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
dark_face Tecrübeli Üye

Kayıt: Jan 23, 2009 Mesajlar: 202 Nerden: istanbul - Sarıyer
|
Tarih: Pts Mar 09, 2009 4:41 pm Mesaj konusu: Africa Twin için zincir dişli seti temini |
|
|
merhaba arkadaşlar,
africa twin için did zincir dişli sete ihtiyacım var fakat bir türlü bulamıyorum. did in türkiye satıcısı olan entel enerji de bile yok. kullananların bildiği üzere africa 124 bakla zincir kullanır. entel enerji 120 baklanın üzerinde getirmiyormuş. tüm aramalarıma rağmen bir türlü bulamadığım bu set için bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise şimdiden teşekkür ederim.
saygılar. _________________ Hayaller gerçek olunca.... : Africa Twin....
Zafer ÜSTE
Honda XRV750 Africa Twin
Honda CRM250r
Suzuki DL650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
delimengi Kıdemli Üye

Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy
|
Tarih: Pts Mar 09, 2009 6:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Kızıl toprakda istanbul moto yada istanbul motorda olması lazım , ben kendilerinden çok malzeme aldım hem ellerinde bolca malzeme var hemde çok güler yüzlüler , zinciri bulacagınız kesin garanti ama entel ticarettede yoksa dişlide takılabilirsiniz
Yalnız nacizane tavsiyem ön dişliyi mutlaka hondadan almanız olur , zira piyasada bulacagınız ön dişlilerde , orjinalinde olan lastik takozlar olmuyor ve lastik takozu olmayan dişlilerde çok ses yapıyor , bu arada dişliyi en azından arka dişliyi kuruçeşmedeki yamaha bayisi daytona motora sormanız , ve mototalın hasanpaşada olan yeri degilde kızıltoprakda sina afyonerinin olduğu yerdeki dükkanada sorun derim ... _________________ www.gezginmotorcu.com |
|
Başa dön |
|
 |
shogun Yeni Üye

|
Tarih: Sal Mar 10, 2009 12:38 am Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar,
Zincir dişli set olarak İstoç da Honda Bayii Anes Motor da bulunur,makul bir fiyata da servisinde taktırabilirsiniz.
Sadece zincir isterseniz,Karaköy Birlik Ticaret te made in Chezc Republik oring li ve müthiş sağlam bir zincirdir daha önce sattığım bir AT de 37 bin km.kullanmıştım ölçüsünü bilmiyorsanız numune olarak kendi zinciriniz ile gidin fiyatı da makuldur.
Kolay gelsin |
|
Başa dön |
|
 |
dark_face Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Mar 10, 2009 9:33 am Mesaj konusu: |
|
|
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkkürler araştıracağım bu firmalardan. =) _________________ Hayaller gerçek olunca.... : Africa Twin....
Zafer ÜSTE
Honda XRV750 Africa Twin
Honda CRM250r
Suzuki DL650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
 |
dark_face Tecrübeli Üye

|
Tarih: Sal Mar 17, 2009 8:20 am Mesaj konusu: |
|
|
merhaba arkadaşlar
aramalarım sonucunda sizleride bilgilendirmek istedim. tam istediğim olmasada d.i.d zincir dişli setini aydın motor sirkecide buldum sağ olsunlar çok yardımcı oldular. normalde türkiyede sadece 120 bakla bulunan zincire başka sıfır bir zinciri mozarak 4 bakla eklediler. bu olayı entel enerjiden istediğimde yapamayacaklarını söylemişlerdi. ön dişlimide aldım bir tek arka dişlimi bekliyoruz oda en fazla 10 gün içinde gelicek dediler. arka dişli bahçelievler moto marketim de (fatih kılıçlı) mevcut. büyük ihtimal 10 gün beklememek için ordan temin edebilirim.fiyatlarıda yazayım.
zincir : 105€
ön dişli : 35$
arka dişli : 120TL (ortalama)
bu fiyatlara yani ortalama 370 - 400 lira arasina d.i.d olarak alabiliyorsunuz.
servisin verdiği markasını bile bilmediği zincire 600TL vermektense bildiğim d.i.d zincir setini kullanmayı tercih ederim.
saygılar.  _________________ Hayaller gerçek olunca.... : Africa Twin....
Zafer ÜSTE
Honda XRV750 Africa Twin
Honda CRM250r
Suzuki DL650 Vstrom
Suzuki RM250 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|