Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Pzr Eyl 20, 2009 10:58 pm Mesaj konusu:
scooter görüntü olarak hiç çekici gelmiyor, binmesi kullanması komik geliyor fakat yinede bir amaca hizmet ediyor, küçük düz bir sahil kasabasında yaşasaydım kullanırdım çok da işe yarardı. Marmaris te kaldım ne kadar çok olduğunu biliyorum.
racing sadece belirli bir amaç için üretilmiş, kullanımı rahat olmayan, gösterişe havaya yönelik, içsel, manevi motor ve gezi değerleri olmayan, dışsal, başkaları için yada kişinin kendi ihtiraslarına yönelik bir motor tarzı, hiç ilgimi çekmiyor.
Kayıt: Aug 05, 2008 Mesajlar: 1658 Nerden: Kuzey Ege OFFLINE
Tarih: Pts Eyl 21, 2009 4:15 pm Mesaj konusu:
YYUCE demiş ki:
İki tekere sevdalı olup ta o motor mu bu motormu arayışında olanlar bence yaşı 18-25 arasında olmalı onlarda daha ergenlik devresinde, kimlik arayışı içindeler. Ben bir enduro sahibiyim ve yaşım 51 yıllarca ( 40 yıl ) motor kullandım binmediğim tek motor racing neden,benim kimiğime uymadı da ondan, aynı zamanda Vespafunclup üyesiyim, fun clupte bir çok arkadaşın bir vespası, bir kros motoru, bir de endurosu olmak üzere 3 motoru var, kel alaka 3 motor ortak olan tek özellik 2 teker. BANA GÖRE MOTORCULARA UZAK OLAN TEK MOTOR PANCAR MOTORDUR.
Eski ağaç teknem de pancar motor vardı hakkını inkar edemem yıllarca beni balığa götürdü getir di.Sevgili YYUCE pancar motor bana çok yakın . _________________
Tarih: Pts Eyl 21, 2009 5:02 pm Mesaj konusu:
Sanırım ben de çoğunluğa uyanlardanım... Racing motorları sadece televizyonda izlemeyi seviyorum, cadde aralarında 200 km hızla gitmeye çalışırlarken değil. Adı üzerinde, yarış için dizayn edilmiş makineler bunlar. Bana bir F1 yarış arabasıyla trafiğe çıkmakla aynı şeymiş gibi geliyor racingle trafiğe çıkmak. Hele hele ülkemizdeki yol koşullarını düşününce ! Bazen bizim endurolar bile zorlanıyor yollarımızda:) _________________ RIDE&LIVE
KLE500
GSX650F
TRANSALP XL650V
TENERE XTZ 660
DL 1000
Tarih: Sal Eyl 22, 2009 8:31 am Mesaj konusu:
endurocular takma kirpik takan,saçları iğrenç sarıya boyatan,yakışsada yakışmasada moda diyerek televizyon ekranı kadar gözlükler takan,vıyk vıyk diye burundan konuşan MOTOR tipine uzaktır _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız