Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Feb 27, 2005 Mesajlar: 334 Nerden: istanbul OFFLINE
Tarih: Pzr Mar 01, 2009 3:17 pm Mesaj konusu:
bende scooterları sevmiyorum küçük olanlarını, 500cc ve üzeri olanları severim _________________ YAMAHA XTZ660
Çöl Fatihi - "Conqueror of Desert"
Teneke Değil Tenere
Kayıt: Jun 17, 2009 Mesajlar: 320 Nerden: İSTANBUL / Sultanahmet OFFLINE
Tarih: Prş Hzr 18, 2009 9:34 am Mesaj konusu:
İki tekere sevdalı olup ta o motor mu bu motormu arayışında olanlar bence yaşı 18-25 arasında olmalı onlarda daha ergenlik devresinde, kimlik arayışı içindeler. Ben bir enduro sahibiyim ve yaşım 51 yıllarca ( 40 yıl ) motor kullandım binmediğim tek motor racing neden,benim kimiğime uymadı da ondan, aynı zamanda Vespafunclup üyesiyim, fun clupte bir çok arkadaşın bir vespası, bir kros motoru, bir de endurosu olmak üzere 3 motoru var, kel alaka 3 motor ortak olan tek özellik 2 teker. BANA GÖRE MOTORCULARA UZAK OLAN TEK MOTOR PANCAR MOTORDUR.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız