Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Oca 09, 2009 10:43 am Mesaj konusu:
trekkermeister demiş ki:
antalya lı doktor arkadaşımın düşüncelerine katılıyorum.ayrıca bu katliamda ateş kesi ihlal edip israil e füze atan hamas terör örgütünün hiçmi suçu yok.ayrıca türkiyede israil katliamına demokratik pretostolara hiç bir diyeceğim yok.ama bir spor karşılaşmasında 12 yaşında kız çocuklarına ağızları köpürmüş şekilde saldıranlara ne demeli.hele bazılarının protestoları iğrençti köpekler girebilir yahudi ve ermeniler giremez gibi.
haklısın dostum bende senin gibi düşünüyordum fakat öyle değilmiş ateş kesi 6 ay boyunca 58 kez top atışlarıyla israil bozmuş . bu hazırlık 2 yıldır varmış .
bir spor karşılasmasında 12 yaşındaki kız çocuklara ağızları köpürmüş şekilde saldıranlara da aynı tepkiyi göstermeliyiz.
köpekler girer yahudi ve ermeniler giremez pankartı haddini aşmış bir eylem türü . gerçi 2 yıl önce aynı sloganı avrupada bir ülkede biz türkler için söylemişlerdi kanıma dokanmıştı .
irkı, milleti ,dini ,rengi ne olursa olsun mazlumun, yanında haksızlığa karşı imkanları. ve gücü nisbetinde tepki koyabilenlere selam olsun
Tarih: Cum Oca 09, 2009 11:02 am Mesaj konusu:
SAYGI DEĞER DOSTLARIM DEMEKKİ HEPİNİZ BENİMLE AYNI DUYGULARI YAŞIYORDUNUZ VİÇDANLAR RAHATSIZ YÜREKLER EZİKTİ. TEK FARK BEN BU RAPORU BELKİ SİZDEN 1-2 -YADA 10 SAAT ÖNCE AÇMIŞ OLDUM . DUYARLILIĞINIZI VE TEPKİNİZİ ANLATIRKEN ŞUNA DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNE İNANIYORUM .
BİR ARKADAŞIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ ÜLKEMİZDE TÜRK VATANDAŞI YAHUDİ ,ERMENİ , YADA FARKLI DİN VE IRKLARA MENSUP BİR SÜRÜ KOMŞULARIMIZ. ARKADAŞLARIMIZ VARDIR BU İNSANLARIN DA BÜYÜK BİR KESİMİNİN BİZİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNE İNANIYORUM . İNSANLIĞINI UNUTUP FARKLI BİR VARLIĞA BÜRÜNMÜŞ YÖNETİCİLERİN YAPTIĞI KATLİAMLARI BİR MİLLETE BİR DİNE MALETMEK YANLIŞTIR .
BU MANTIKLA BİZ MÜSLÜMANLAR 11 EYLÜL SONRASI ABD YÖNETİMİNİN TÜM MÜSLÜMANLARI TERÖRİST İLAN ETME SAÇMALIĞINA DESTEK VERMİŞ OLURUZ .
LÜTFEN DOSTLAR YAZILARIMIZI YAZARKEN DUYGULARIMIZLA DEĞİL MANTIĞIMIZLA ŞEKİLLENDİRELİM
BU VESİLEYLE
DİNİ ,MİLLETİ,IRKI ,RENGİ NE OLURSA OLSUN MAZLUMUN VE HAKSIZLIĞIN YANINDA ZULMÜN VE YANLIŞLIĞIN KARŞISINDA OLAN TÜM İNSANLARA SLM OLSUN
VAHŞİLEŞMİŞ İNSAN KANINA DOYMAYAN PİSLİKLEREDE LANET OLSUN
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Cum Oca 09, 2009 11:37 am Mesaj konusu:
evet dostum. bu katliama karşı farklı şekilde nasıl düşünülür zaten.küçüçük bebeklerin çocukların parkta oynayıp eğleniceklerine bomba altında kalmalarından israil kadar bence tüm arap ülkeleride sorumlu.mısır sınırını ilk günde açsa idi bir sürü insan kurtulucaktı.ne diyeyim allah insan akıl fikir versin.kendi kendini yiyen virüslere benziyor. _________________ TransALP-05
Twister -04
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız