|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - İNSANLIĞIN BİTTİĞİ YERDEYİZ LANET OLSUN İSRAİL ZÜLMUNE

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

İNSANLIĞIN BİTTİĞİ YERDEYİZ LANET OLSUN İSRAİL ZÜLMUNE
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
cemt55
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 07, 2009 9:56 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasancolakef demiş ki:
İmajı! suya sabuna dokunmamak, eğlenmek, gezmek, rakı roka.Hayatı bu üçgen üzerine kurulmuş bir camiadan (istisnalar hariç) gürbir ses çıkarmı diye bekliyordum.Crying or Very sad

Öncelikle istisnanın, bu bahsettiğiniz kişi profili olduğunu dile getirmek isterim. Camia dediğiniz zaman size katılmayacağımı bilmelisiniz.

Hergün verdiğimiz kendi şehitlerimizi, ve ülkemizin başına örülmüş olan bölücülük belasını da unutmamak, unutturmamak şartı ile,

İsrail'de yaşanan katliamı ve müslümanlara uygulanmakta olan zulmü kınıyor, kör şeytanlarından bulsunlar diyorum. Malesef bu insanlık ayıbına ülke/devlet olarak homurdanmak, söz üretmekten daha fazla gücümüzün olmamasına da içerliyorum.
Hassasiyetiniz için teşekkürler Endurocu53...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
hasancolakef
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 07, 2009 10:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cemt55 demiş ki:
hasancolakef demiş ki:
İmajı! suya sabuna dokunmamak, eğlenmek, gezmek, rakı roka.Hayatı bu üçgen üzerine kurulmuş bir camiadan (istisnalar hariç) gürbir ses çıkarmı diye bekliyordum.Crying or Very sad

Öncelikle istisnanın, bu bahsettiğiniz kişi profili olduğunu dile getirmek isterim. Camia dediğiniz zaman size katılmayacağımı bilmelisiniz.

Hergün verdiğimiz kendi şehitlerimizi, ve ülkemizin başına örülmüş olan bölücülük belasını da unutmamak, unutturmamak şartı ile,

İsrail'de yaşanan katliamı ve müslümanlara uygulanmakta olan zulmü kınıyor, kör şeytanlarından bulsunlar diyorum. Malesef bu insanlık ayıbına ülke/devlet olarak homurdanmak, söz üretmekten daha fazla gücümüzün olmamasına da içerliyorum.
Hassasiyetiniz için teşekkürler Endurocu53...

Eyvallah dostum. tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz allah mekanlarını cennet eylesin
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
transalpp_fatih
Demirbaş Üye
Demirbaş Üye

MesajTarih: Çrş Oca 07, 2009 10:39 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşte Yahudileri korkutan hadis!

Hadis-i Şerif’te, Yahudilerin taşların ve ağaçların bile arkasına
saklanacağı, buna karşın Gargat ağacından başka bütün taş ve ağaçların: "Ey Müslüman, Ey Allahın kulu, Yahudi arkamdadır, gel onu öldür" diyeceği ifade ediliyor. (Buhârî, Tecrid, IX, 73; Tirmizî, Birr, 25; Fiten, 2; et-Tâc, I, 25).

Bahsi geçen hadis-i şerif Sahih-i Müslim’de; “Öyle ki Yahudiler taşların ve ağaçların arkasına saklanacak ama ağaç ve taş dile gelerek 'Ya Müslim! Ey Allah (c.c.) kulu! Gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır. diyecek. Sadece 'gargat' ağacı bunu söylemeyecek çünkü o Yahudi ağacıdır” buyuruluyor. (Kitab-ul Fiten H. 2239).

Bu kadar yalın bir gerçeklikle ifade edilen hadis-i şerif üzerinde ayrıca bir yorumda bulunma ihtiyacı duymuyorum. Her şey gayet açık ortada…

Fakat izniniz olursa Gazze’de yaşanan son vahşet görüntülerinden de yola çıkarak hadis-i şerifin son cümlesinin altını bir kez daha çizmek istiyorum. Ne buyuruyor Peygamber Efendimiz; “Ağaç ve taş dile gelerek, Ey Müslüman, gel, bak benim arkamda Yahudi var, buraya gizlendi, benim arkamda, gel onu cezalandır” diyecek.

Demek ki Yahudilerin artık haddi iyice aşmış zulmüne tanıklık etmek ağaçların ve taşların bile deyim yerindeyse canına öyle bir tak edecek ki, sabırları taşacak ve ihbarda bulunmak üzere dile gelecekler.

Hadis-i Şerif temel kaynaklarda böyle geçiyor. Birileri rahatsız olacak diye lafı eğip bükecek değiliz. Peygamber Efendimiz söylüyorsa El Hak doğrudur.

Nitekim Yahudiler de yaptıkları işin sonunun nereye varacağını ve tarihteki örneklerinde de görüldüğü gibi hep böyle sürüp gitmesinin mümkün olmayacağının az da olsa farkında olmalılar ki, hadis-i şerifte “sadece o ağaç söylemeyecek” denilen gargat ağacını tarih profesörünün tespitiyle ülkenin her yanına dikmekten geri kalmıyorlar. İsrailliler her yana bu ağaçtan dikeceklerine zulme son verseler daha iyi olur. O zaman muhakkak ki daha güvende olacaklardır. Bu iş hep böyle gitmez. Tarih bunun örnekleriyle dolu.

Tüm dünya tepkili…

Siz bakmayın İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamların sadece İslam dünyasında tepki oluşturmuş gibi bir görüntü ortaya koyduğuna… İsrail’in yıllar yılı bölgede uyguladığı ölçüsüz şiddet ve tarih boyu yapıp edegeldikleri fenalıklar tüm dünya ülkelerinde gizliden gizliye öylesine derin bir nefretin oluşmasına zemin hazırladı ki, yabancılarla konu üzerinde biraz konuşmaya başladığınızda hemen fark ediyorsunuz bunu. Kaldı ki dinsel öğretileri ve tarihsel tecrübeleri de buna uygun. Yahudilerin günümüzdeki tutum ve davranışları da bu acıları tazeleyecek türden. Burada ayıplanacak olan durum nefret duymak değil, nefrete neden olacak eylem ve davranışlara göstere göstere zemin hazırlamamaktır.

Dünyanın önde gelen medya kuruluşları ve ajansları büyük ölçüde Yahudi sermayesinin kontrolünde olduğu için, hükümetler aleyhlerine kampanya yürütülmesin, yıpratılmasınlar diye tepki göstermekte tutuk davranıyorlar. Kısacası, dünyanın gözleri önünde cereyan eden zulme karşı dünya kamuoyunda oluşan nefret henüz kitle iletişim araçları vasıtasıyla beklendiği ölçüde dillendirilmeye başlanmadı. Fanusun kapağı bir açılmaya görsün, dalga hızla büyüyecek ve zulme karşı kitlelerde oluşan nefret daha rahat gözlemlenebilecektir. Kaldı ki bu tür açık bir zulme karşı tepkili olmak için din olarak sadece İslam’a mensup olmak gerekmiyor. İnsanlık duygularını kaybetmemek yeterlidir.
Yazının başında yer verdiğimiz hadis-i şerifin vermek istediği mesajı, Gazze’de yaşanan vahşet karşısında ruhlarda oluşan kabarmayı hissedince daha rahat algılayabiliyoruz. Savaşın bile adabı vardır. Bu kadar mı gaddar olur bir insan?

ALINTIDIR....

**VArEdErOTeAm**
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lacivert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Çrş Oca 07, 2009 10:44 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasancolakef demiş ki:
İmajı! suya sabuna dokunmamak, eğlenmek, gezmek, rakı roka balık .Hayatı bu üçgen üzerine kurulmuş bir camiadan (istisnalar hariç) gürbir ses çıkarmı diye bekliyordum. tam ümidimi kesmişken Crying or Very sad siz bir çıkış yaptınız. Smile sizi kutlarım yaşadığım ilçede perşembe ve cuma günü yapılacak proesto mitinglerine ailece katılacağız peygamber katili siyonistleri lanetliyeceğiz dualarımız filistindeki ezilenler için olacaktır Crying or Very sad

Siz yanlış yerdesiniz arkadaşım.Bizi bu sanıyorsanız ve bu yüzden buradaysanız yanılgı içindesiniz.
Burada ana gayemiz motor kültürünü konuşmak ve bilgi paylaşımında bulunmak, gündelik politikayı paylaşmak değil.Bunu yaptığımız zaman
herkesin aynı düşüncede olmadığı konularda sorunlar başlayacaktır.
Bu konuda polemiğe girmek istemiyorum, ancak "hayatı bu üçgen üzerine kurulmuş camia" tanımlamasını sanırım fazla düşünmeden yazdınız.

“Lanet olsun” derken bazı saptamaları da iyi yapmak gerek.
Neye , nelere lanet olsun aslında?? Bunu bir başka ses, bir başka bakış şöyle de yansıtabilir.
*Lanet olsun diyor musunuz petrodolarları ile miskinlik ve refah içinde yaşayan ; yapılmış ve yapılmakta olan tüm "ceberrut devlet zulümlerine" sessiz kalan Arap ülkelerine?
*Lanet olsun diyor munuz İslam dünyasını geri bırakan zihniyete- oysa ki batı ortaçağ karanlığını yaşarken matematikde, felsefede, astrolojide, tıpda islam dünyası öncülük etmekteydi.İbn Rüşd döneminde ilimin önü tamamen açıktı..
Gösterebiliyor muyuz Türkiye dışında bir islam ülkesi, bilimde ve sanatta ilerlemiş, dünyada yer edinmiş.??
*Lanet olsun diyor musunuz İslam ile terörü yanyana getirme senaryolarını batı kurup desteklerken islam dünyasının bunu bozmamasına..Barışçıl-insancıl politikaları üretip anlatamamasına...aksine yapılan şeylere (hiç bir anlamı olmayan protestolar ve bayrak yakmalar ve hamaset edebiyatları dışında...
*Lanet olsun diyor musunuz Yaser Arafat barış için en büyük şansken, hiç bir arap ülkesinin onu desteklemememiş olmasına, Hamas gibi islamı savaşçı, anlaşmaz- uzlaşmaz gösteren oluşumların aslında barışın- uzlaşmanın gerçekleşmemesi için el altından kimler tarafından kurulduğu ve desteklendiğine..
ve son olarak ...sevgiyi dostluğu barışı anlatacak olan doğu olduğu halde batının istediği şekilde geri kalmasına ve bağnazlıkla-hamasetle özdeşleştirilmesine...

İstediğiniz kadar protesto edin istediğiniz kadar bayrak yakın..israil yine vuracaktır.
3000 yıldır bu savaş devam etmekte.Bunca arap ülkesi birleşip -kendi kanlarınan, kardeşleri- filistinlileri korumuyor ve desteklemiyorsa...lanetlenecek başka şeyler de var.
İsrail daha çok vuracaktır, batı da seyredecektir- doğu da..

Ben bir hekimim, yaşam amacım hayatı korumak.Bir tek insan dahi öldürülse bu korkunç eylemdir bana göre.Çocuklar ölüyor orada...batısı- doğusu bekliyor...ölüm devam ediyor...saldırı devam ediyor..sonra güya birileri devreye giriyor sözümona.
saldırı duruyor..
Ölenler neden öldü.?? Çocuklar neden öldü..??

Protestolar vs........İsrail için ve benzer zihniyetler için fasarya..SESSİZ KALANLARI lanetlemek gerekiyor bana göre..
VE BU MAKUS TALİHİ YENMEK.
ama hamasetle değil.
Çünkü karşı tarafın bizden beklediği düşünmememiz, bilenmemiz, kızmamız........
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . &
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
erkansen196
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

MesajTarih: Prş Oca 08, 2009 1:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Brezilyalı karikatürist CARLOS LATUFF'un kaleminden...

-Gazını gücünü kestik .Sırada ne var
-KAFA KESMEK...

-NE GÖRÜYORSUN
-SAVAŞ BOTLARI

İSRAHELL YAZILIŞINA DİKKAT EDİNİZ
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Geziler/Toplantılar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
2. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar