Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Çrş Oca 07, 2009 2:36 pm Mesaj konusu: İNSANLIĞIN BİTTİĞİ YERDEYİZ LANET OLSUN İSRAİL ZÜLMUNE
ŞİMDİ BURASI MOTOSİKLET HOBİSİ OLANLARIN SİTESİ .BELKİ NE ALAKA DİYENLER OLACAKTIR BİZ MOTORCU OLMADAN ÖNCE İNSANDIK VE MOTORCULUĞUMUZ BİTTİKTEN SONRADA İNSAN OLARAK KALACAĞIZ.
İNSANLIĞINI KAYBETMİŞ KATİL ,ZALİM KİŞİ YADA YÖNETİCİLERE EĞER HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ TEPKİ KOYMADAN LANETLEMEDEN DAVRANABİLİRSEK BENCE O DEĞERLİ VASFIMIZI KAYBETMİŞ YADA KULLANMAMIŞ OLURUZ.
BENİM ŞAHIS OLARAK GÜCÜM BU KADAR ANCAK BU YAZIYI YAZMAYA YETİYOR .BU ZALİMDEN YANAMI MAZLUMDAN YANAMI OLDUĞUMU GÖSTERMEYE YETSİN YETER.
ÇOLUK ÇOCUK DEMEDEN KATLİAM YAPAN ,YAKAN YIKAN ,AMBÜLANSLARI BİLE VURAN BİR İLKOKULU BİLE GÖZÜ KIRPMADAN BOMBALAYAN İSRAİLİ ,İSRAİLDEKİ BU KATİL ZİHNİYETİ KINIYOR LANETLİYORUM.
İSRAİL HALKININ BÜYÜK BİR KISMININ DA BENİM GİBİ DÜŞÜNDÜĞÜNE İNANIYORUM . ÇÜNKÜ BU BİR SOYKIRIM BUNU EN İYİ YAHUDİ HALKI BİLİR . ŞİMDİ AYNI ŞEYİ KENDİLERİ NASIL YAPAR AKLIM ALMIYOR .
ALLAHIN LANETİ ZALİMLERİN ÜZERİNE OLSUN
Yazdiklarinin tamamen yanindayim Sedat.Hislerinide cok güzel anliyorum.
Burada olanlar yillarca ayni hiziyla sürüyor.Kimsede durun demiyor,diyemiyor bu katliami.
Türkiye nasil anlatsin ki kendi derdini acisini bu yalanci dünya yi?
İmajı! suya sabuna dokunmamak, eğlenmek, gezmek, rakı roka balık .Hayatı bu üçgen üzerine kurulmuş bir camiadan (istisnalar hariç) gürbir ses çıkarmı diye bekliyordum. tam ümidimi kesmişken siz bir çıkış yaptınız. sizi kutlarım yaşadığım ilçede perşembe ve cuma günü yapılacak proesto mitinglerine ailece katılacağız peygamber katili siyonistleri lanetliyeceğiz dualarımız filistindeki ezilenler için olacaktır _________________ Elindeyse hayata dur geçme diye dayat.
Bir sigara içmekten kısadır bu hayat.
En son hasancolakef tarafından Çrş Oca 07, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız