|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Usta önerisi (Hasanpaşa) ve bir dikkat notu

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Usta önerisi (Hasanpaşa) ve bir dikkat notu
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
turist
Değerli Üye
Değerli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 20, 2008 3:09 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bauer demiş ki:
Alamadı diye kızıp motoru devirmiş olabilir ya da sırf eğlence olsun diye yapmış olabilir. Arabaların zevk için çizildiği bir ülkede motor gibi savunmasız bir alete neler yaparlar isteseler! Ucuz bile kurtulmuşsun bence...

Evet aynen katılıyorum, adam kaldırımı suluyor zevk için benim motoru su içinde bırakmış akıl hastası dolu memlekette
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
uzbi45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Pzr Arl 21, 2008 1:16 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kasko yaparak bütün endişelerinizden kurtulun diyorum.
Evet söylemesi kolay diyeceksiniz.
Bakınca 10 senede bir motor parasını (enduro ise) kaskoya veriyorsunuz. Ama sonuçta Skyteam motorumu bir kere Çanakkale'den, bir kere İstanbul içinden çektirmiştim.
2.550 YTL'lik motorda bu kasko masrafı (450 YTL) çok görünmesine rağmen neredeyse çekici masrafı bunu karşıladı.
Sonraki daha büyük hacimli motorumla aldığım indirimle 12.500 YTL'lik motora 650 YTL kasko bedeli ödedim. Ve 6 ayı dolmadan 6000 YTL tamir bedelli kaza yaşadım. Kaza sonucu motordaki hasar az ama parçalar pahalı idi.
Sonuçta kasko olmasa idi cebimden en az 4000-5000 YTL tamir parası çıkacaktı.
Hayatta hiç bir şeyi riske atmamak adına bence güvence önemli. Yoksa akşamları hiçte rahat uyuyamazdım. Özellikle nerelerden, nasıl kilitlenmiş motorların çalındığına rastladıkça.
Başa dön
lordlothar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Pzr Arl 21, 2008 1:19 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

uzbi,
ben 2004 model KLE 500 için en iyi fiyat olarak 1500 YTL almıştım. Motor ise 8000 YTL idi. Halen motosiklet kasko fiyatları çok yüksek malesef, keşke gücümüz yetse :/

"Ben bir silah hayaliyim ama içimdeki kurşun gerçek"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
uzbi45
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Pzr Arl 21, 2008 9:23 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Benim motorun değeri 9.500, 10.000 YTL civarı.
Hasarsızlık sıfırlandıktan sonra 900-950 YTL civarı bir fiyata tekrar sigortalattım. İlke Sigorta'dan (İsviçre Sigorta) fiyat alın isterseniz.
Seneye yine 600'e düşer.
Daha bugün çalışmayan motorumu Çiftalan tarafından çekici ile aldırttım hasarsızlık bozulmadan.
Başa dön
Hızlı Cevap
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Genel Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar