Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Prş Ksm 20, 2008 5:37 pm Mesaj konusu:
ben 2005 transalp kullanıcısıyım..sis farları bende var.normal araba sisi farları aldım.50 vaya 55 vatlık.bir de röle alıp arkadaşla taktık.bunda önceki motorum olan afrika dada vardı ve hiç bir sorun çıkmadı 2000 yılından beri.biraz elektrik bilgisi olan yapabilir.1000 euro luk iş değil yani. _________________ TransALP-05
Twister -04
Kayıt: Aug 29, 2007 Mesajlar: 350 Nerden: Beyoğlu/İST. OFFLINE
Tarih: Prş Ksm 20, 2008 5:47 pm Mesaj konusu:
ben esnek ve küçük olan sinyalleri kullanıyorum ve çok memnunum.düştüğün zaman kırılmıyor.orjinalleri sopa gibi.motomax te var.üçgen gibi.olanlar. _________________ TransALP-05
Twister -04
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız