Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jun 21, 2008 Mesajlar: 519 Nerden: Ankara-Çayyolu OFFLINE
Tarih: Çrş Ksm 05, 2008 10:24 pm Mesaj konusu:
İşte arkadaşlar ısıtıcılı pantolon mu koruma mı dersiniz ne derseniz adına. Paylaşım sitesine bir kaç fotoğraf attım. Bugün elektrik bağlantısı için zamanım olmadı ısıtıcısız kullandım eğer bir aksilik çıkmazsa yarın motosikletin elektrik sistemine bağlayıp deneyeceğim.
Tarih: Çrş Ksm 05, 2008 11:16 pm Mesaj konusu:
Bak bu da güzel olmuş ama rezistansların üstüne bir de astar dikseydin görüntü ve dayanıklılık da iyileşirdi. Mont için de düşünüyorum ama önce pantolonu iyice denemem lazım ki sorunları tesbit edebileyim. Ha bir de montun ısı yalıtımı iyi bu yüzden de acil değil gibi benim için.
Tarih: Prş Ksm 06, 2008 7:58 pm Mesaj konusu:
Sonunda bu akşam eve gelirken ısıtıcıyı çalıştırabildim. Termometreler 16 derece gösteriyordu. Zaman zaman hıza bağlı olarak ısı fazla bile geldi. Isı kontrol devresi de yapmalıyım. Yarın terzi ile görüşüp maliyetini hesaplayıp sizleri bilgilendiririm arkadaşlar.
Böylece ısıtıcılı pantolon mu, ısıtmalı pantolon mu, ısıtıcı aksesuar mı artık adına ne derseniz deyin bu proje de sona erdi.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız