Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 10:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
hoca demiş ki: |
Abı topraklama varmı çarpılmayalım.  |
Var var çarpılınca doğrudan toprağa kavuşuyorsun zaten )))))
12V çarpmazzzz  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 10:44 pm Mesaj konusu: |
|
|
Carsambali demiş ki: |
Gitmeden evvel koy ceketin pantolonun içine sıcak su torbası olay tamam. Mola verdiğin yerde de tesisin ikramı olan çaylar yerine biraz sıcak su alıp eskisiyle değiştirirsin.  |
Suyun ısısı ne kadar olsun Carsambalı ya da sıcak su yerine doğrudan çay koysak da yolda giderken de arada akvaryum hortumuyla fırt fırt çay çeksek ))))
Yaw siz karadenizliler yokmusunuz siz, öldürüyorsunuz insanı gülmekten ))
En son MesutKORKMAZ tarafından Pts Ksm 03, 2008 10:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 10:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
devilcerkez demiş ki: |
Merhaba ben battaniye telinden yapıyorum. 60 W çıkış aldığım için az ısıtabiliyorum. 100 Watt üzeri motorlar için ideal 1.1 metre battaniye telini paralel bağlayınca sonuç veriyor. |
Battaniye telinin 1.1 metresi 32,7ohm dirence sahip. Bu da 12V altında 371mA akım geçişine izin verir. Bu akım da telin yeterince ısınmasını sağlayamaz. Teli daha kısa tutmalısınız.
12V altında 60W demek 5A akım çekildiği anlamına gelir ki motosiklet için yüksek bir akım değeridir. Bunun için 13,4m tel kullanmanız demektir.
100W ideal derken ne demek istediniz? 100W ısı elde etmek için 12V altında 8,33A akım çeken bir ısıtıcınızın olması gerek. |
|
Başa dön |
|
 |
MesutKORKMAZ Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ksm 03, 2008 10:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
phantom_ demiş ki: |
Mafit tebrik ederim birader Projende başarılar dilerim. Çarşambali ve devilcerkez kopardınız beni gülmekten Allahta sizi güldürsün.  |
Teşekkürler phantom  |
|
Başa dön |
|
 |
muslumbaba Katılımcı Üye

|
Tarih: Sal Ksm 04, 2008 5:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
Siz en iyisi motorunuzu kapalı bir yere kapatın üstünüde sarın, kendinizde kapanın eve sobanın başına önümüzdeki yaza kadar uyuyun, beyler biz endrucuyuz soğuk kar kış yağmur bizim için önemli olmamalı.
Isıtmalı pantalon için çalışan arkadaşım sakın yanlış anlama seni destekliyorum bu tarz çalışmalar hoşuma gidiyor benim lafım kelebek motorculara. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|