Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
MuratYildirim Değerli Üye

|
Tarih: Pzr Ekm 12, 2008 9:42 pm Mesaj konusu: |
|
|
allah rahmet eylesin gelebilseydik son bir defa bizde kendisini görebilecekmişiz. _________________ drive like devil, feel like god. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
deka Katılımcı Üye

|
Tarih: Prş Ekm 16, 2008 8:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.geride kalanlara allah sabır versin |
|
Başa dön |
|
 |
muslumbaba Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2008 4:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin gıyabında tanıyordum kendisini, bu kazalar bizlere ders olmalı lütfen kazanın oluşum şeklini ve sonuçlarını tekrar tekrar inceleyelim kendimizi Ahmedin yerine koyalım ben olsaydım ne yapardım diye düşünelim.
Yıllardır Türkiye yollarında meslek icabı direksiyon salladım, bu kaza sadece motosiklete has bir kaza değil, arabayla olsada arkadaşımız aynı kazayı yapacaktı tek farkı belki ölmeyecekti, tecrübe dikkat hissetmek bunlar Türkiyede araba kullanmak için şart yada motosiklet.
Bir nokta daha var ben 49 yaşındayım neredeyse 10 yaşından beri trafiğin içindeyim, yaşlandıkça tecrübe artıyor ama insan vücüdü çok şey kaybediyor burada minibüs şoforü 60 yaşında belkide reflekslerini ve algılama kabiliyetininin çoğunu kaybetmiştir bu yaşlardaki insanların psikoteknik denen bir testten mutlaka geçmesi gerekiyor.
Yanımda çalışan şoforleri geçenlerde bu teste soktum ikisi geçemedi ama biz bunları en iyi şoforümüz sanıyorduk birinin gece algılama yeteneği diğerininde reflekslerinde arıza çıktı tedavilerine başladık bu insanlar kaza yapmazlar ama yaparlarsa kesin ölümlü kaza olur çünkü kendilerine çok güveniyorlar ama vücutlarından haberleri yok. |
|
Başa dön |
|
 |
nakaros Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Ekm 17, 2008 9:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
muslumbaba demiş ki: |
Allah rahmet eylesin gıyabında tanıyordum kendisini, bu kazalar bizlere ders olmalı lütfen kazanın oluşum şeklini ve sonuçlarını tekrar tekrar inceleyelim kendimizi Ahmedin yerine koyalım ben olsaydım ne yapardım diye düşünelim.
Yıllardır Türkiye yollarında meslek icabı direksiyon salladım, bu kaza sadece motosiklete has bir kaza değil, arabayla olsada arkadaşımız aynı kazayı yapacaktı tek farkı belki ölmeyecekti, tecrübe dikkat hissetmek bunlar Türkiyede araba kullanmak için şart yada motosiklet.
Bir nokta daha var ben 49 yaşındayım neredeyse 10 yaşından beri trafiğin içindeyim, yaşlandıkça tecrübe artıyor ama insan vücüdü çok şey kaybediyor burada minibüs şoforü 60 yaşında belkide reflekslerini ve algılama kabiliyetininin çoğunu kaybetmiştir bu yaşlardaki insanların psikoteknik denen bir testten mutlaka geçmesi gerekiyor.
Yanımda çalışan şoforleri geçenlerde bu teste soktum ikisi geçemedi ama biz bunları en iyi şoforümüz sanıyorduk birinin gece algılama yeteneği diğerininde reflekslerinde arıza çıktı tedavilerine başladık bu insanlar kaza yapmazlar ama yaparlarsa kesin ölümlü kaza olur çünkü kendilerine çok güveniyorlar ama vücutlarından haberleri yok. |
çok haklısın abi bide arabaların çoğu motosikletlileri takmıyorlar bu konuda ne yapmalıyız mesela ben bu şekilde çok kaza atlattım _________________ gökhan koç
abc reklam samsun - tabela ,krom harf ,lazer kesim ,led lamba, kayan yazı...
abcreklam@gmail.com
544 312 78 02
362 233 51 22 |
|
Başa dön |
|
 |
aadem34 Değerli Üye

|
Tarih: Sal Ekm 28, 2008 5:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
ahmet kardeşimizi tanımıyorum .allah rahmet eylesin.bizlerden ona ulaşacak şey bir fatiha. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|