Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Triumph Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cmt Ekm 25, 2008 7:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorlarınız hayırlıuğurlu olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
hasta Yeni Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2008 7:01 pm Mesaj konusu: ilk vitesli motor |
|
|
ben yeni üye oldum yardımcı olucağınızı düşünüyorum ben scooter kullanıyorum scooterdan yamahanın yeni teneresi benm için uygun olurmu boyum 185 in üstünde sadece gaz ayarı açısından ve ilk vitesli motor oluşundan tedirgin oldum yardım ederseniz çok iyi olur |
|
Başa dön |
|
|
oguzhankrts Tecrübeli Üye
|
Tarih: Çrş Ekm 29, 2008 11:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım scooterdan sonra bence en azından bizdeki gibi 200'lük bir cross motosiklet alıp 10.000 km civarında arazide olsun asfaltta olsun tecrübe edindikten sonra 650cc muhteşem tenereye binmen bence daha mantıklı. Çünkü alacağın motosiklet çok güçlü ve daha önce hiç vitesli motosiklet kullanmadığından dolayı hemen 650cc bir motora geçersen hem sana yazıkolur hem motora yazık. Yinede tercih senin sağlıcakla kal... _________________ OĞUZHAN KARATAŞ
RAMZEY QM200gy |
|
Başa dön |
|
|
aakalender Değerli Üye
Kayıt: Mar 23, 2008 Mesajlar: 91 Nerden: İstanbul Avrupa yakası
|
Tarih: Prş Ekm 30, 2008 11:01 am Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı olsun kardeşim kazasız sürüşler dilerimm... _________________ Dünyada En Zor Şey, İnsanın Kendini Bilmesidir." Thales |
|
Başa dön |
|
|
hasta Yeni Üye
|
Tarih: Prş Ekm 30, 2008 12:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorumda ben herşeye rağmen alıcam galiba yavaştan yavaştan takılırım çok sağol cvp attığın için eyw |
|
Başa dön |
|
|
|
|