Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Ekm 10, 2008 11:29 am Mesaj konusu:
abimize allah rahmet ailesine sabır versin, siteye üyelerinden çocu kişiyi tanımıyorum ama inanın ailemden biri vefat etmiş gibi hissettim gerçekten sevilen bir abimiz olduğuna inanıyorum.Umarım minübüs şöförü kaçmaya çalışmamış yada şuan faali mechul değildir. _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir.
Tarih: Cum Ekm 10, 2008 1:20 pm Mesaj konusu:
Sozin demiş ki:
Kazaya sebep olan kişi 60 yaşlarında bir panelvan kullanıcısı. Kaza raporlarında sekizde sekiz kusur panelvan sürücüsüne verildi. Adamın şu anda Ankarada (Hangi hastane bilmiyorum) yoğun bakımda olduğuna dair haberler geliyor.
Kazaya sebep olan kişinin ailesi avukat aracılığıyla taziyeye gelmek için izin istediler ve bu izin kendilerine verildi.
Tanıyan tanımayan herkesten tek dileğim dualarında Ahmet Abiyede yer vermeleridir.
Allah Rahmet eylesin...
emilyan, kazaya sebep olan kişinin durumu da iyi değil sanırım _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
Tarih: Cum Ekm 10, 2008 1:56 pm Mesaj konusu:
Rahmetli Ahmet ağabeyimizin 10 10 08 cuma ( bu akşam) samsun site camisinde akşam namazına müteakip mevlidi şerifi vardır... ilgilenen arkadaşlara duyrulur... _________________ APRİLİA CAPONORD ETV 1000
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız