Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
aythakan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 06, 2008 11:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Keşke demek için artık çok geç. _________________ Motorize07 riders |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
lacivert Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 06, 2008 12:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Söyleyecek söz bulamıyorum..
Aslında hergün korkuyla açıyorum sayfaları..
içim acıyor.
Çok zor...kalanlar için korkunç zor kabullenmek.
Ne olur, yeni acılar olmasın... _________________ Transalp Oleyyyy!
Ufuk Özışık Siyah Transalp 2008 (XL 650)
"Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?"
Çizebilirdim ben, Abidin olsam:
"Siyah TRANSALP'imde kıvrılarak giden uzun ince bir yolda resmederek beni . & |
|
Başa dön |
|
 |
pelletizer Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Ekm 06, 2008 12:36 pm Mesaj konusu: |
|
|
Milletçe çok üzüntülü olduğumuz bu günlerde , dünyevi koşuşturmaların
ne kadar boş olduğunu görüyor ve devranın acımazıslığına da şahit oluyoruz
tüm şehitlerimize ve hiç suçu yokken bu elim kaza sonunda ebediyete intikal
eden,bence trafik şehidi merhuma ALLAH, tan rahmet yakınlarına ve camiamıza
baş sağlığı , sabırlar diliyorum.Rabbim herkese hayırlı ölümler nasip eylesin. _________________

En son pelletizer tarafından Sal Ekm 07, 2008 12:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
Başa dön |
|
 |
harduro Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Ekm 06, 2008 12:39 pm Mesaj konusu: |
|
|
Allah rahmet eylesin, ailesi ve sevenlerine sabır versin..
Trafik teröristlerinin yollardan temizlenmesi için daha kaç şehit vermek gerekecek???
Sorumsuz ve saygısız sürücülerin gerektiği gibi cezalandırılmadığı bir ülkede bu son acı olmayacaktır..
Kaderin önüne geçilemez ama trafiğe hiçbir zaman güvenmeyip çok daha dikkatli sürmemiz gerekiyor.. |
|
Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 06, 2008 2:05 pm Mesaj konusu: KEŞKE ÇÖZÜMÜ BİZDE OLSAYDI AMA DEĞİL MAALESEF.... |
|
|
Feodal düzenin ve kafanın hakim olduğu coğrafyalarda maalesef her türlü toplum yaşamı şuna benzer örneklerle gidiyor.Taksi şöförü minibüsten ,
minibüs şöförü jipten ,kamyoncu otobüsten ve otobüsçü tırdan kendini sakınmaya gayret ediyor.Yani cüsseye ve tonaja göre bir ilkel hiyerarşi
sürüp gidiyor.Hatırlarsanız erziincan valisi Recep Yazıcıoğlu bile tank gibi tabir edilen cherooke jipte bilmem kaç airbag ve donanıma rağmen rahmetli olmuştu.,minibüs yüzünden..
İnsanımızın sorunlarını ilkel bir şekilde silaha dayalı çözme yanlışı olduğu sürece ,adalete olan inancı da kalmadığından olsa gerek artık ülkemizde
''FİİLİ DURUM'' söz konusu olup ben yaptım mantığı iyice yerleşmiş hale gelmiştir.
Bizler ne dersek diyelim pırıl pırıl memleket evlatları heba olmaya devam edecek,çünkü çözümü bizlerde değil,çözecek makamlar ise yıllardır trfk yasasını çıkarmaktan aciz şekilde ve yollarımız ise tuzaklar ve sinsi pusularla bizi bekliyor...Ahmet kardeşimizin acısı yüreğimizde halen taptazeyken bir sürü 2 teker sürücüsü de halen hayatını kaybedtmeye devam ediyor bunu diğer motor sitelerinden de her gün okuyor ve kahroluyoruz.Diyeceksiniz ki bir otobüs insanımzı katledenlere ne oldu,nemi oldu aynı mesleği yapmaya devam ediyorlar ....
Yani onların elinden bu hakkı alacak makam ve merci olmadığı sürece de
biz daha çok değerlerimizi kaybedip,ağlayacağız... _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|