Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cmt Ağu 16, 2008 6:54 pm Mesaj konusu:
way be diyorum...heyecanına azmine medeni cesaretine sağlık diyorum. ben de bu salı yola çıkmaya hazırlanıyorum ama bilsen ne hazırlık ve ne stres bende, ama şimdi utandım. altımda TA, dünyaca kamp alışverişi yaptım bütün gün bugün ama eminim senin tadında dolaşamıyacağım. bu işler hazırlık ve plan içinde olmamalı, yola çıkmalı yol götürmeli yada senin gibi kahverengi tabela takibinde ilerlemeli, bilmiyorum işte artık hazırlıkları ve düşünmeyi bırakıyorum salı sabahı yola çıkıyorum ben de samsundan kayseri mersin anamur antalya ve olimpos kaş istikameti çiziyordum kendime, belki karşılaşacağız.... herhalde insanın ölmeden yapması gerekenler içinde bir motor turu vardır içinde, sırasını savıp devamını planlamak amacım hadi hayırlısı....
Tarih: Çrş Ağu 20, 2008 10:14 pm Mesaj konusu:
inanılmaz bi macera olmuş imrenmemek elde değil keşke böyle bişeyi yapabilsem! ruhunuza sağlık, harika, inanılmaz ve hatta muhteşem... _________________ 2002 aprilia pegaso 650ie
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 5:23 pm Mesaj konusu:
gezinin en zor kısmı scooterın üzerinde değilde onu çekeliyerek aşılmış olan zorluklardır sanıyorum _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız