Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
JAK Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 12:27 am Mesaj konusu: xt660r tur cam desteği? |
|
|
http://www.sahibinden.com/yamaha_xt_660_r_on_camWQQaXQQ7759545WQQpXQQdisplayitem
Yukarıdaki bağlantıda görünen xt660r için büyük camı aldım. Daha önce böyle cam kullananın bir arkadaşın yüksek hızlarda camın geriye doğru esnediğini söylediğini hatırlıyorum.
Kendisi de camın gösterge paneline baskı yapmasını engellemek ve bağlantı yerlerine gelen basıncı azaltmak maksadıyla camdan gidona destek çıktığını da hatırlıyorum.
Bu hatırladığım iki şeyden sadece hatırlamadığım bu desteklerin nasıl olduğu?
Xt'si olan üstadların yardımını bekliyorum...
Teşekkürler
Aydın |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
cc Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 10:40 am Mesaj konusu: |
|
|
aydın kardeşim,bende yeni taktırdım ve antalyadan çıkıp ankara,ürgüp,kapodokya bölgesini gezip geldim.eger aldıgın cam orjinal xt660r için ise zaten desdek aparatları vardır. (öylede gözüküyor) kulanımına gelince,bir defaya mahsus 160km. çıktım camla ilgili bir poblem olmadı.önceden 110km.den sonra rüzgar baya geriye itekliyordu şimdi ise130km.civarlarında,rüzgarın durumuna göre kaskı hafif soğ,sol sallama yapabiliyor.ama camın çok faydasını gördüm. |
|
Başa dön |
|
 |
hakann Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 10:50 am Mesaj konusu: |
|
|
aldığın kişidedir sorun hep böyle yapıyor  |
|
Başa dön |
|
 |
TA6B Yamaha Grubu

|
Tarih: Pts Hzr 30, 2008 1:55 pm Mesaj konusu: |
|
|
JAK, camı satın aldığın yer ile görüşüp destek aparatlarının olup olmadığını öğrenebilirsin.
Bende de XT600 var kendi tasarımladığım camı kullanıyorum ama destek aparatı yok.
Kullanmaya gerek duymadım.
Yüksek süratlerde hafif bir esneme oluyor ama zarar verecek kadar değil. _________________ Gökşin Y.KIVANÇ
Honda CRF1000L Africa Twin & SYM Fiddle II 125
OSCAR | Golden Retriever
 |
|
Başa dön |
|
 |
aleko Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Tem 03, 2008 1:49 am Mesaj konusu: |
|
|
xt660r ön camı ben de kullanıyorum. süleymandan aldım. bağlantı kolları ve vidaları dahildi. cam her vidaya takılan küçük lastik takozların sıkıştırmasıyla sabitleniyor. dikkat! vidaları çok sıkarsanız cam çatlar. istanbul assos, assos kaş ve assos a dönüş. iki bin km yol yapmışım. hava 36-38 derece. otoban sürati 167 (yer yer) ön camda esneme olmadı. tekrar dikkat... uydurma bağlantılarla cam takmayın, sürat arttıkça cam çatlar... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|