| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
senolsel Kıdemli Üye

|
Tarih: Sal Hzr 03, 2008 11:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Gürbüz üstat raporunu ben izinsiz eklediğim için sildim.Affet beni üstat.ÖZÜR dilerim. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın
En son senolsel tarafından Prş Hzr 05, 2008 12:12 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
enduroist Tecrübeli Üye

Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 423 Nerden: istanbul/bahçelievler
|
Tarih: Çrş Hzr 04, 2008 9:05 pm Mesaj konusu: |
|
|
şenol abi bana biraz kelek yapmış durumları hissettim..abi bıraksaydında biz kendi raporumuzu kendimiz ekleseydik dimi abicim..bak yazılar birbirine girmiş kargacık alel acele copy-paste edilmiş işin orjinalliği tamamen kaybolmuş dimi abicim..emeğe saygı diyorum abicim..saygılar hürmetler..  _________________ www.enduroist.com
R 1200 GS ADeVe |
|
| Başa dön |
|
 |
senolsel Kıdemli Üye

|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 12:11 am Mesaj konusu: |
|
|
| enduroist demiş ki: |
şenol abi bana biraz kelek yapmış durumları hissettim..abi bıraksaydında biz kendi raporumuzu kendimiz ekleseydik dimi abicim..bak yazılar birbirine girmiş kargacık alel acele copy-paste edilmiş işin orjinalliği tamamen kaybolmuş dimi abicim..emeğe saygı diyorum abicim..saygılar hürmetler..  |
Hemen sileyim ustat bizdekinden alıntı yapmıştım.Senin raporu hemen kaldırıyorum.Çok afedersin üstat. _________________ Saygılarımla
Şenol SEL
Yamaha Ybr 125
senol_sel@hotmail.com
0535 727 95 11
[color=Red]Lütfen her zaman Full koruma ve KASK kullanın |
|
| Başa dön |
|
 |
enduroist Tecrübeli Üye

Kayıt: May 13, 2005 Mesajlar: 423 Nerden: istanbul/bahçelievler
|
Tarih: Prş Hzr 05, 2008 8:35 am Mesaj konusu: |
|
|
| senolsel demiş ki: |
| Gürbüz üstat raporunu ben izinsiz eklediğim için sildim.Affet beni üstat.ÖZÜR dilerim. |
ben zaman bulamadığım için buraya henüz koyamadım raporu...
saygılar şenol üstadım..sen bizim şenolumuz abimizsin..sana kızamayız abim..affetmek ne kelime...sevgilerimle... _________________ www.enduroist.com
R 1200 GS ADeVe |
|
| Başa dön |
|
 |
emilyan Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 21, 2008 9:32 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorumu bu festivale kadar alabilmiş olsaydım en komik görüntü ben olurdum heralde geceleri motorun üzerinde uyurdum:D _________________ EMİLYAN (HONDA CBR 125)
hızlı değil, eğlenceli olan tercihimdir. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|