Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Prş May 22, 2008 10:24 am Mesaj konusu:
devilcerkez demiş ki:
Evet neden olmasın?
Sedat Abi bilgilerimi yazıyorum.Tanıştık çok iyi oldu.İnşallah bir organizasyonla buluşacağız.Haberleşelim en yüksek buluşma tarihini ayarlarız bence bu şekilde.Cem Abi iş için Trabzon'a gidip geliyor.Buraya gelirse bir tanışma ortamı yapıcağız inşallah.
Okuryazar ve Tornado'nun ekibiyiz, biz hepberaberiz.Düşünülüp kararlaştırılıp bir organizasyona başkoymalıyız.
Teoman Abi yapıştırmaları bekliyorum.Gelemedim, çok üzgünüm.Senden ayrıntıları almak istiyorum Samsun'da ilk görüşmede.Gönüller ama hep bir, teşekkürler.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız