| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 9:27 am Mesaj konusu: |
|
|
şimdi ben rize deki motorcu arkadaşları onlarla görüşüp organize ederim artvinde nazım abi var ekrem bey var yalçın abi,ahmet abi var onlara söyledikmi onlar orayı organize eder .yeri zamanı konusunu hep beraber ayarlayalım. samsunu volkan dostum belki cem le beraber sen ayarlarsın .trabzonda zaten moto kulup var cihan bey onlarla görüşüp haber verecek bu işi yapalım zor bişey değil buluşma kaynaşma şenlik havasında 2 günlük bir kamp şeklinde olur ilki .sonraki seneler farklı etkinlikler ilave edilebilir. bu arada msn den günlük haberleşebiliriz
cennetdeko@hotmail.com 05325656694 sedat volkancım tlf aldım msn ni de ver gün içinde zaman oldukca bu konuda yazışırız ve cihan senin msn yi daha önce yazmıştım |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
ressam61 Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt May 17, 2008 12:10 pm Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir etkinlik olur umarım...
KARADENİZ MOTORSİKLET KULUBÜ... bence olur..... _________________ yamaha tdm 850 |
|
| Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2008 8:00 am Mesaj konusu: |
|
|
| Navihawk demiş ki: |
Eğer izin alabilirsek demir atlarımızla Akrotimi ziyarete gitmeyi planlıyoruz,malum pzrts günü hem milli mücadelenin ateşlendiği şehrimizde kutlama ve geçiş törenleri hem de atamızın çelik kanatlı
bekçilerinin muhteşem şovu olacak Volkan.
Yer ekibi dün geldi ve çelik ağlar gerildi jeneratörler ve diğer hummalı faaliyetler sürüyor pazar öğlen saatlerinde konyadan kalkan ekip
gökyüzünü cayır cayır yakacak ve antreman mahiyetinde prova yapacak.
Senin de konuya olan hassasiyetini bildiğimden sana da birkaç sticker
alacağım ,müsterih ol..
Kal sağlıcakla.... |
Keşke pazartasi orda bizde olabilsek inş ziyaret için izinde alırsınız kutlu olsun milletimize bu kutsal gün.saygılar |
|
| Başa dön |
|
 |
ENDUROCU53 Kıdemli Üye

|
Tarih: Pts May 19, 2008 8:04 am Mesaj konusu: |
|
|
| ressam61 demiş ki: |
güzel bir etkinlik olur umarım...
KARADENİZ MOTORSİKLET KULUBÜ... bence olur..... |
her il kendi içinde organize oldumu gerisi kolay önce tamammı devammı diye okeyleşelim sonra yer ve zamanı konuşalım. |
|
| Başa dön |
|
 |
halil_pala Değerli Üye

|
Tarih: Sal May 20, 2008 4:12 pm Mesaj konusu: |
|
|
etkinliği gerçekleştirirsek çok güzel olur ben samsundan katılmaya her zaman varım volkanda var tabi _________________ HALİL PALA
SUZUKİ V-STROM
PALAİŞ METAL LTD.ŞTİ.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|