Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Rebel Katılımcı Üye

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 1:18 am Mesaj konusu: Motoshow 2008 Ferco Motor Standından haberler.. |
|
|
Arkadaşlar,
Motoshow 2008 fuarında "Aprilia Bikers" ailesi olarak "yarım tekmil" bulunduk.
Kimler mi, ben, Cavit ve oğlum Ekim, İzmir BlackSnake Motors grubu eşleri ile birlikte gelmişlerdi; Sedat, Pinar ve oğullari Doruk, Cem, Uğur ve Ela, Faruk ve Gonca, Murat, Duygu, Günter, Tolga ve Seher, Aytug ve Arzu. İstanbulun tek teker ve motor ustası Menderes, Serkan, Cengiz, Nuray ve oğlu.. Bu arada Ankaralı dostları da temsilen Gökhan ve listemizdeki diğer Pegaso Tibet sahibi dostum ilyas da aramızdaydı.
Hepimiz stand içinde gönüllü görevli olarak gelenlere yardımcı olduk.
Gelmeyenler de vardı tabii başta Okan Tezer.. ) Güzeller güzeli Kırmızı Capo'suna nazar değmesin diye gelmedi..
Neler mi yaptık?
En önemlisi erco Motor sahibi Serdar bey ile görüştük ve detaylı olarak yapılacaklardan bahsettik. Görüşme sırasında Ahmet Yörük, Boğaç ve Sinan beylerle, organizatör Hülya hanım da bizlerle beraberdi.
Kendileri resmi açıklamayı yapacaklardır ancak bizlere verilen bilgiyi aktarmak istiyorum.
Ferco Motor geçen sene anlaştığı Aprilia ile daha 20 gün önce anlaşmayı imzalamış ve artık tek temsilci olarak hizmet verecekler.
www.apriliaturkiye.com sitesinin isim hakkını almışlar ve içeriğini oluşturuyorlar. Yedek parça stoklarını girmeye başlamışlar.
Bizler, beraber neler yapabiliriz diye konuştuk,
1. Öncelikle bir araya gelmemizin, bir tanışma toplantısı yapmanın gerekliliği üzerine karar verdik.
2. www.apriliabikers.net sitesinin, tabii ki Haluk'un da izni ile değişik haber ve etkinlik duyurularında kullanılmasına karar verdik.
3. Yine www.apriliabikers.net sitesinin içinden Aprilia ve diğer italyanların yedek parça linkini ve site içerisinden açılmasını sağlayacaklar.
4. Ayda bir defa Ferco Motorun Park Ormanda bulunan yerinde toplanıp grubun genişlemesi, sorunlar ve çözümler toplantısı yapmak.
5. 2. El motorların senede 2 defa sergilenmesi için bahar şenliği yapılması.
6. İstanbul, Ankara ve İzmir toplantıları ve şenliklerinin yapılması.
7. Ulusal veya Uluslararası toplantılarda ortaklaşa hareket etmek.
8. Haluk arkadaşımızın yaptırdığı Aprilia ürünlerinin devamını sürdürmek.
9. Ferco Motorun grubumuzda resmi olarak bir temsilcisinin bulunması ve bizleri muhatap alarak detaylı bilgi vermesi.
Daha bir çok konuda konuştuk ancak yaşlılıktan hatırlayamıyorum olsa gerek yoksa yelken yorgunluğundan değil.. )) Sedat, Gökhan, İlyas, Serkan ve Menderes arkadaşlarım da ekleme yaparlarsa sevinirim.
Bu konularda organizasyonu sağlayacak olan Hülya hanımla da görüşüldü ve kendisi ne gerekirse yapacağını belirtti.
Fuarın Ferco Motor yanının çok ama çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim.
En azından dostlar bir aradaydı, gelemeyenlerin canı sağolsun Okan hariç.. ) Burçinhan zaten ne yaptığını bilmiyor. 6 Nisan da anlayacak.. :-P
Neyse çok uzatıp uçağı kaçırmadan keseyim yoksa Sedat kızacak.. )
Fotoğraflar sonraki derste..
Sağlıcakla kalın, _________________ Cavit Önen "Rebel"
A (Rh +)
Aprilia Pegaso T&T Raid 03
Dalyan - Muğla
http://www.MyraMotel.com/
0.533.7150816
"let the world change you and you can change the world" |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
okantezer Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 6:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
walla kafama kafama taşları yemişim ama hakkettim ben bunu ne diyim süper haberler bunlar, artık aprilia hakkettiği yere gelir umarım.... _________________ Okan TEZER İstanbul/Moda 0Rh+
KTM 950 Adventure |
|
Başa dön |
|
 |
cen-art Tecrübeli Üye

|
Tarih: Cum Mar 28, 2008 11:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vay Cavit abi döktürmüşsün yine kaçırmışım seni
Yarın yagmur yagmazsa görüşürüz  _________________
Cengiz ÖNEN -cen-art
İSTANBUL
2006 TA
Enduro olsun çamurlu olsun.
http://www.karbondizayn.com |
|
Başa dön |
|
 |
cen-art Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Mar 31, 2008 6:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar,
Motoshow 2008 fuarında "Aprilia Bikers" ailesi olarak "yarım tekmil" bulunduk.
Kimler mi, ben, Cavit ve oğlum Ekim, İzmir BlackSnake Motors grubu eşleri ile birlikte gelmişlerdi; Sedat, Pinar ve oğullari Doruk, Cem, Uğur ve Ela, Faruk ve Gonca, Murat, Duygu, Günter, Tolga ve Seher, Aytug ve Arzu. İstanbulun tek teker ve motor ustası Menderes, Serkan, Cengiz, Nuray ve oğlu.. Bu arada Ankaralı dostları da temsilen Gökhan ve listemizdeki diğer Pegaso Tibet sahibi dostum ilyas da aramızdaydı.
Hepimiz stand içinde gönüllü görevli olarak gelenlere yardımcı olduk.
Bende size o gün çektigim fotoyu gönderiyorum.
Enduro olsun çamurlu olsun.
http://www.karbondizayn.com |
|
Başa dön |
|
 |
yelken_786 Katılımcı Üye

|
Tarih: Pzr May 25, 2008 2:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Vatana Millete HAYIRLI ugurlu olsun inşallah bundan sonrası için Aprilia kullanıcılarını daha rahat günler bekler eski firmanın verdiği kötü izlenim silinir bizde yollarda bol bol Aprilia görme şansına ulaşırız belki birgün bizimde olur  _________________ keeway supershadow
23 FS 960 |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|