Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Kayıt: Jan 25, 2008 Mesajlar: 12 Nerden: istanbul-avrupa OFFLINE
Tarih: Cum Oca 25, 2008 5:43 pm Mesaj konusu:
hicbiri ... hepsini seviyorum... hepsinin karakterleri farkli... ama racinge kesinlikle uzak degilim . 2 motorumdan biri racing kuzenimin choper ı da kullanıyorum zaman zaman... majestyimiz vardı bundan once de ...hepsinin yeri ayrı... imkan olsa hepsinden bir tane olsa _________________ Aynı zamanda hem racingci hemde endurocu olunur.
Tarih: Pzr Nis 06, 2008 8:54 pm Mesaj konusu:
bana göre de chopper...
chopper bana biraz fantazi işi geliyor, oysaki enduro tam bir macera ve keşif makinesi. yanlış anlamasın chopperci arkadaşlar ama ben krom parlatmaktansa çamurların içine bata çıka gidilmemiş diyarları keşfetmeyi rüzgarı herdaim hissetmeyi tercih ederim. _________________ Volkan
özetle; KLE 500
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız