| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
suzeko Suzuki Grubu

|
Tarih: Prş Arl 20, 2007 1:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
motorun kullanma klawuzunda kaç numara diyorsa onu koyacaksın arkadaş. ben onu bilir onu söylerim. motor gelmiş 100000 kmye sıfırken 10-40 sa yüzbindede 10-40 koycaksın. tamam yağ eksiltir. eksiltsin bizde ekleriz. ama eksiltiyo diye eksiltemeyeceği 20 50 yi koyarsan bu seferde yağ kanallarını tıkarsın debiyi düşürürsün motorun başka yerlerini piyanoları vs yağsız bırakırsın. benceböyle.. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
Kawasaki KLR 650 |
|
| Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
Kaptan Değerli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 29, 2007 9:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
Katılıyorum.Mühendisi ne diyorsa o,yani manuelde yazanı doğrudur.. _________________ Runner st 200 |
|
| Başa dön |
|
 |
Navihawk Kıdemli Üye

|
Tarih: Cmt Arl 29, 2007 11:08 pm Mesaj konusu: |
|
|
Dikkat ederseniz günümüz yüksek teknolojili ve minicik hacimlerden
süper beygir alabilen araçlarda artık asla 20-50W gibi geçmişteki yağ
kalınlığı kulllanılmıyor.
Aksine 5-30W veya 0-30W yada 5-40W gibi daha ince ve çabuk ısına
bilen tercihlere yöneldiler.Çünkü yağa katılan katıklar o kadar yete
nekli ki köpürme, asidasyon,su buharı veya jelleşme sorunları minimuma
indirildi.İlk marşı takiben 20 sn lik rölantiyle ilk kilometrelerde yüksek devir yapmadan rahatlıkla kullanabiliyoruz.Bu kabiliyeti bize kılcal kanallardaki ince vasıflı yağ sağlıyor. _________________ Yamaha Touching Your Heart
M.Teoman(X-Max'06)UlUtaş
Safety First then RIDE!
Seni hiç unutamadım ELENOR |
|
| Başa dön |
|
 |
Triumph Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Oca 14, 2008 6:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
motor yaglarının içinde mobil ve castrol yagları tavsiye edilen yaglardır ama motorunuz sıfırsa şayet motorun kullanma klavuzundaki önerilen yagı kullanmanızı tavsiye ederim tamirci tavsiyesi  _________________ HÜSNÜ ÇAKAR
efsane satıldı ruhu yüreğimde saklı TRİUMPH daytona 650cc (efsane baba yadigarı) |
|
| Başa dön |
|
 |
fora34 Katılımcı Üye

|
Tarih: Pts Ağu 18, 2008 3:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
| ewet bende katılıyorum yag dan muzice beklemeyın beyler peryodık bakımlar zamanında olsun |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|