|  Giriş  |  Hemen Üye Ol

www.endurocu.com :: Başlığı Görüntüle - Yeni Motorcu için Kanuni Cross250 yada Hyosung RX125

Sıkça Sorulan SorularSıkça Sorulan Sorular   AramaArama   Motosiklet GruplarıMotosiklet Grupları   HesabınızHesabınız   Özel Mesajlar (PM)Özel Mesajlar (PM)   GirişGiriş 

Yeni Motorcu için Kanuni Cross250 yada Hyosung RX125
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Üzerine
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
alk22
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Cum Arl 28, 2007 10:52 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aman okantezer, hocam,Üstad asıl biz size danışalım,yenge hanımı buna nasıl ikna ettiniz diye,şahsen ben hala edemedim de Mr. Green
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor Linkler

Tarih:     Mesaj konusu:

Başa dön
delimengi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 29, 2007 12:04 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ben başlangıç olarak enduro cross yada türevleri motosikletlerin pek doğru tercihler olduğunu düşünmüyorum açıkcası
eşiniz birinci önceliği şehir trafiğinde güvenli sürüş olacaktır , e normal şartlarda boyu 1.80 olmayacağına göre muhtemelen zaten bir durma aşamasında hakimiyet sorunu olacaktır , zaten başlangıç aşamasında kullanma güçlüğü çekerken birde enduro tarzında bir motor bence işi gereksiz yere daha zorlaştıracaktır
bence ybr yada cbf 150 gibi bir tercih sizin verdiğiniz rakam aralıklarında daha sağlıklı olur ...
endurocu58
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 29, 2007 10:14 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kapadokya demiş ki:
Yaklaşık 1.5 ay kadar evvel yeni bir motor almaya karar verdiğimde Enduro 200 ile Cross 250 arasında epey bir zaman kararsız kaldım.Dolayısyla Cross 250'yi bir kaç kez deneme olanağım oldu.Cross 250 Speciyal sayılabilecek kadar hard ve oldukça dayanıklı bir makina. Smile
Şu an bindiğim Kanuni Enduro 200'ün sele yüksekliği yaklaşık 81-82 cm iken,Cross'un sele yüksekliği sanıyorum 84-85 cm civarında.Şayet eşinizin boyu bu sele yüksekliği için uygun ve motoru yalnızca arazide kullanacaksanız hiç bir sorun yaşamazsınız.Çünkü Cross 250 kesinlikle asfalt motoru değil. Smile

Kararınız hangi motordan yana kullanırsanız kullanın,şimdiden hayırlı olsun..

Sevgiler-Turgay

aslında kanunı yedek parça konusunda iyi diyorlar ya burdan bi deneyelim dedim ön lastıgını amasörünü ve bir kaç parçasını bayıye soarlım acaba varm ı? aynen diyecegi var bi bakarmisin stoklara dedigimde aaa bende kalmamiş fabrıkadakı stoklara bakayım aaa orda yok ne olcak Smile sipariş vercez gelecek yok yaa bi lastık için mi sipariş vercez kanunı bu makınları getirdi ama yedek paraçayı unuttu diye düşünüyorum çok da önemli degilya

biz gerlelim tes sürüşüne aslına dostum 250 hard bir makına degil aksıne soft bir makına bile degil sıspansıyonu 2 ayda yumuşayacak ve ilk günkü sert halını kayıp edecek yayalar dandık oldugu için kendini koyuveriyor yanı aslında bu paraları hak etmiyor 250 cc 12 beygir bir makına ilk defa türkiyeye geliyor Smile muadılı 250 cc scoter bile 20 beygirken bu 12 beygir gereksiz bir makına bir kaç kez sürdüm sadce test için ama alacak olan arakdaşlarda kesinlikle tavsiye etmem şayet böyle bişey laınırsa ikinci eli satarken para etmez çok zarar etmiş olur alacak olan arkadaşlar

gelelim rx 125 haysunga sizinde siteden taniyacagınız ve benim de deneyimlerimden analatayım daha 3000 km de makınaın grankı degişti
sadce bunun degil tesadüfün bu kadarı 2 motosikletrinde aynı sorun yaşadı sevgili 21 grams (insan) bu makınadan severek aldı ama bekledigi performansı göremedi 2 ay içinde grank degşince canı sıkıldı tabi bu tür çin ve ya kore mallarına bakmaktansa bence japon makınanın 5 yaş aşasına bakmak mantıklı

xt125 r içinde bir yazı dizim olcak performas açisindan vermiş oldugunuz rakamları pek hak eden bir motor degil muadili çin diyorum onlara göre iyi bu konuda en idall makına tabiki xl 200 tavsiyem kesinlikle xl200 dür
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kapadokya
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 29, 2007 6:55 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sayın endurocu58..

Alıntı ile başka insanların izlenimlerini yermek yerine,lütfen düzgün bir Türkçe ile ve yalnızca kendi deneyimlerinizi aktarma yolunu seçiniz. Mad

Hörmetler..
cooper
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: Cmt Arl 29, 2007 7:33 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abii hyosungun performansı kanunıden daha ıuyıdır 4 valf yakıt tasarrufu artı performans dayanıklılık olarakta sıze bu kore canavarını tavsiye ederim kanunı arka masa sallama olayı cok yuksek dengesız bir suruş vede guven vermeyen bir hakımıyetı var buda on masaların dandık olmasından kaynaklanıyor.
Kullanıcı Adı:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Seçenekler
Son Mesajı Alıntı Yap

Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    www.endurocu.com Forum Ana Sayfası -> Motosiklet Üzerine Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Bilgi & Servisler

Foto Galeri

Etiketler

endurocu motosiklet enduro redbull

ikiteker haberler yarışlar geziler

motokros macera kamp festivaller

forumlar xfighters dragyarışları

motogp seatosky supermoto dakar

Twitter

Web sitemizde yayınlanan en son güncel haberler, makale ve duyurulardan anında haberdar olmak için tarayıcınızda anlık bildirimleri etkinleştirebilirsiniz. Bu ücretsiz bir servistir...

Bildirimleri Etkinleştirin

Copyright © 2004, Tüm Hakları Saklıdır

endurocu   endurocu   endurocu   endurocu   endurocu

Ana Sayfa   Üyeler   Yazarlar