Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
manisal27 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 9:01 pm Mesaj konusu: XTZ-750 Super Ténéré hakkında yardımcı olun abiler... |
|
|
merhabalar şu anda pegaso 650 m var 2003 model ama motorumu satıp yerine biraz daha oturaklı ve güçlü africa veya tenere almak istiyorum şu anda tenere almayı daha uygun gördüm ama hiç kullanmadım tenere boyum 170 daha önce xt600 ve varadero kullandım zorlanmadım kullanmada acemi değilim yani bana yüksek gelir mi tenere bir de yakıt ve yedek parça sorunu nasıldır bilen abilerim ve kardeşlerim bana yardımcı olurlarsa sevinirim...  |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
hoca Demirbaş Üye

|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 9:06 pm Mesaj konusu: |
|
|
MANİSAL27 al bir tane teneke bak keyfine istanbulda ıyılerı var bursada da var  |
|
Başa dön |
|
 |
manisal27 Yeni Üye

|
Tarih: Pts Arl 17, 2007 9:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
bursana var bi tane çokda temiz gelip bakmayı düşünüyorum hocam bu ara senin teneke ne kadar yakıyor... _________________ masum bir aşk benimkisi....
.....................AT..................... |
|
Başa dön |
|
 |
delimengi Kıdemli Üye

Kayıt: Feb 15, 2005 Mesajlar: 683 Nerden: istanbul/kadıköy
|
Tarih: Sal Arl 18, 2007 12:07 am Mesaj konusu: |
|
|
bence sen transalp düşün hocam , diğer topiğe yazacaktım aslında ama buraya kısmetmiş  _________________ www.gezginmotorcu.com |
|
Başa dön |
|
 |
manisal27 Yeni Üye

|
Tarih: Sal Arl 18, 2007 12:17 am Mesaj konusu: |
|
|
TA yı bende çok severim varadan bile daha çok severim ama şu anki durumlar ona yetmiyor... _________________ masum bir aşk benimkisi....
.....................AT..................... |
|
Başa dön |
|
 |
|
|