Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
comodorus Değerli Üye
|
Tarih: Sal May 29, 2007 10:02 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hocam sanırım senin dediğin gibi pompaya falan baktırmam gerek diye düşünüyorum. Çünkü antifirizde para etmedi. Cok cabuk ısınıyor yarıdan asagı dusmuyor fan çalısıyor surekli buda beni çok rahatsı ediyor.Görüş paylaşan herkeze çok Teşekkürler... _________________ 93 BMW R 1100 RS |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
mertmertmert Tecrübeli Üye
|
Tarih: Pts Hzr 18, 2007 10:24 am Mesaj konusu: |
|
|
sıcak havada , şehiriçi dur kalklarda benimkide sürekli fan açıyor. ışıklarda beklerken , arabaların aralarında vb vb...
ancak uppppuzun bi düzlük bulup gazlayacam ki rüzgar alıp soğusun accık.... _________________ mertmertmert |
|
Başa dön |
|
|
yamman Yeni Üye
|
Tarih: Cum Ağu 31, 2007 10:58 pm Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar.
Ben de 3 aydır 98 650 kullanıyorum. Sizlerin de şikayet ettiği gibi fan şehir içinde nerdeyse hiç durmuyor. Üstelik 98 lerde hararet göstergesi de yok. Sadece bir lamba. Onun da çalışıp çalışmadığı bir muamma.
Biraz araştırdığım da bu motorların biraz yüksek bir çalışma ısısınında işlediğini öğrendim.
Yani biraz fazla sıcak ve bol fan şehirde normal.
Bunun yanında Eğirdir'den Eskişehir'e ve oradan da Antalya'ya fansız gittim. Bir sorun olmadı.
Soğutma sıvısının tam ve doğru oranda olması bence önemli.
Bir de motoru yıkarken radyatör peteklerine su tutulmalı ve petekler artıklardan temizlemeli.
Son olarak soğutma sıvısı sadece taşma kabından ölçülmemeli. Ön tekerin yanından sol üst boşluktaki radyatör kapağını çıkararak ve parmağımızı içine sokarak nispeten kolayca ölçebiliriz. Aksi taktirde grenaj sökülmeli. Hatta sıvı eklenecekse ve hortum yoksa depo sökülerek, su üstten eklenebiliyor.
Kolay gelsin. |
|
Başa dön |
|
|
|
|