Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
cemo Katılımcı Üye
|
Tarih: Cum May 18, 2007 4:13 pm Mesaj konusu: bmw'den ktm'e... |
|
|
merhaba ktmciler...
ilk goz agrim f650gs yi satip ktm'e gecmeyi dusunmekteyim. beni kandirmaniz icin actim bu topigi
ikinci el 950 adv. almayi dusunuyorum simdilik. yalniz uzun yol yaptigim icin genelde suphelerim var. mesela asvalt performansi nasildir, vibrasyon nedeniyle yolculuk sonrasinda oturma problemi olusuyor mu iki kisilik yolculuklarda arkadaki nasil tamamliyor gunu? artilari nedir eksileri nedir , arazi icin biraz agir olmasi sorun yaratiyor mu? ne bileyim iste akliniza geleni soyleyin paylasin tecrubelerinizi ki ben de gonul rahatligiyla bi ktm sahibi olayim:) _________________ Çoğu zaman bir motor kadından daha iyi dosttur...
Cemil ULUDAĞ
F 650 GS |
|
Başa dön |
|
|
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
|
Kaan Demirbaş Üye
|
Tarih: Cum May 18, 2007 4:51 pm Mesaj konusu: |
|
|
Selam Cemo,
Bu konuda seni aydınlatıcak bilgi bende yok ancak Gündüz Hakan hocam sana yadımcı olacaktır kanaatindeyim.
Yinede kullanıcısı olmadığımdan sana kulaktan dolma fikirler vereyim.
Tamamen F650 ve 640 End ile kıyaslayarak söyleyeceğim.
-Uzunyolda titreşimden yana hiç problem yaşamayacağını düşünüyorum.Artcı yönünden de proble olmuyor. Motor yönünden ise sadece radyatör fanlarında sorun olduğunu duydum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.
- Arazi, tamamen senin tecrübenle alakalı bir durum olduğundan kullanımı f650 ye göre tabiki sorunlu olacaktır . Tabi burda arazi şekli ve tanımı da önemli.
Ya temel olarak senin beklentin ne onu belirlemen seni önemli bir sorundan kurtaracak.
Ancak pişman olmayacağını ben sana garanti ederim.
Gaz için birde resim göndereyim sana Cemo. Sana bir link vereyim resim olarak atacaktım ancak makinede bir sorun var .
Kal sağlıcakla.
http://www.ktm.com.au/files/grabdoc.php?type=img&id=914 _________________
950 Adventure |
|
Başa dön |
|
|
mertmertmert Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 18, 2007 5:03 pm Mesaj konusu: |
|
|
_________________ mertmertmert |
|
Başa dön |
|
|
volkano Tecrübeli Üye
|
Tarih: Cum May 18, 2007 5:07 pm Mesaj konusu: |
|
|
KTM diyorum _________________ 2009 xt 660 z tenere |
|
Başa dön |
|
|
sbtoker Katılımcı Üye
|
Tarih: Pts Tem 09, 2007 11:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
Cemo, valla 950 Adv KTM lerin motokrosları dışındakilerin en sert büyük hacimli motoru. Hadi 990 desen neyse ama 950 çok yırtıcıdır. Garajımda bir tane dursun isterim ama kullanması baya tecrübe ister derim. Kolay gelsin. _________________ CRF 250 X, DR 650 |
|
Başa dön |
|
|
|
|