Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Endurocu Olarak Pek Beğenmem |
Racing |
|
51% |
[ 270 ] |
Scooter |
|
22% |
[ 116 ] |
Chopper |
|
26% |
[ 141 ] |
|
Toplam Oylar : 527 |
|
Yazar |
Mesaj |
kubilaysezer Tecrübeli Üye

|
Tarih: Prş Ağu 09, 2007 3:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
bence bu biraz zevk işidir.herkes kendine ait olanı sever başkasınınkini yadırgar hepsine saygı duymak vardır.ama tabiiki birde tecrübeyle konuşanlarımız var onalara da saygıyla eğilip dinlemek gerekir.eyvallah.bu arada kategoriye peugot u koymamanınza çooook sevindim yani  _________________ Denizi Özlemeyen Aşkı Anlayamaz....
KubiLay Sezer Yaldız
Yamaha Ybr ESD
125 cc /2012
SAĞLAM İŞ MOTOR
TECHNİC MOTOR SERVİCES ASISTANCE
...................................... |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
SUNRISE Katılımcı Üye

Kayıt: Jul 21, 2007 Mesajlar: 36 Nerden: Beşiktaş/istanbulllllllllllllll
|
Tarih: Pzr Eyl 30, 2007 4:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Chopper ve Scooter hiç bana göre değil ama Racingleri seviyorum özellikle cbr 600 ve 1000 sesine bayılırl ama asla benim olamazlar. Ben naked ve cross severim  |
|
Başa dön |
|
 |
sidrider Değerli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 15, 2007 12:55 am Mesaj konusu: |
|
|
bence scooter üretilmiş en tehlikeli ikitekerdir
gerçekten makine mühendisi olarak söylüyorum
enaniyet olarak algılamayın bilginin kafadan sallama olmadığını anlatatmak için dedim
scooterlarda denge noktası çok aşşağıda bu görünürde iyi birşey fakat kendi başına gide bilse üzerine binen insan ile arasındada sabitleyici nokta olarak sadece gidon var kavrıya bildiği tekyerinde motorun yönünübelirlemesideacı sonlara davetiye demektir.
ön tekerlek sistem merkezinden uzakbuda iyi birşey fakat işte insansız taşıt olsa
tekerlek otuma pozisyonuna göre sürücünün altına çok yakındır buda aynı bir minibüs kullanmak gibidir arabada virajlarda veya ani manevralarda minibüse göre daha düşük merkez kaç ivmesine maruz kalınır sebebi minibüslerde oturma pozisyonunuzun teker üstünde olnmasıdır
en tehlikeliside şindiye kadar anlattıklarımı tehlikeli hale getiren şey viraja girdiğinizde kıvılcımların çıkmasına sebep olan şey ayaklar ve egzos bunlar bir anda motorun altınızdan kayıp gitmesini sağlayabilen demir ve gövdeye sağlam montajlı parçalardır bu parçayı kıramayan yada eğemeyen motor üzerinde gitmek için arka tekeri değil bu demir parçayı seçiyor ( virajlarda )sonuç tabi tehlikeli olabiliyor
bu bu forumda attığım ilk mesaj hadi bana hayırlı olsun ilk olduğu için gaza geldim galiba abartmışım |
|
Başa dön |
|
 |
K-pax Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pts Ekm 15, 2007 11:34 am Mesaj konusu: |
|
|
bence racing hernekadar albenili (tasarımlarından dolayı) olsalarda 2 teker rüzerinde yapılabilecek en tehlikeli sürüş bence.kazlara dikkat ederseniz nerdeyse %90nı racing makinalar ile gerçekleşiyor.ayrıca bukadar kaza yaparken üretici firmaların cc yarışlarınıda anlam vermiş degilim 1400cc makinaları sanki yarışlarda kullanılacakmış gibi gögüslerini gere gere piyasa sürmelerini anlayamıyorum gerçekten.süper görünüyolar hepsi aero dinamic ve muhendislik harikası olabilirler ama malesefki giden canlar geri gelmiyo
ayrıca sidrider a katılıyorum oturuş pozisyonları 2tekerlekli bir aracı kullanmaya musait degil gerçekten açıkcası ben kendimi hiçbirzaman güvende hissedemedim.sandalyede oturur gibisiniz ama hareketlisiniz |
|
Başa dön |
|
 |
ASSOS Katılımcı Üye

|
Tarih: Cmt Arl 01, 2007 8:53 am Mesaj konusu: |
|
|
bence racing hemde kesinlikle |
|
Başa dön |