Önceki başlık :: Sonraki başlık |
Yazar |
Mesaj |
Alfa ------------------------

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 4:31 am Mesaj konusu: Şİmdilik Hoşçakalın. |
|
|
Değerli Endurocular,
Sağlık nedenlerimden dolayı daha fazla yazı göndermeye devam edemeyeceğim. Esasen sadece kitaptan okuyarak motor kullanması öğrenilemez. Yeni başlayanların mutlaka ciddi bir kursta eğitim alması şarttır. Hoşçakalınız.
Alfacat. |
|
Başa dön |
|
 |
Sponsor Linkler
|
Tarih: Mesaj konusu: |
|
|
|
|
Başa dön |
|
 |
okuryazar Demirbaş Üye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 6:00 am Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Alfacat,
Öncelikle geçmiş olsun. Allah'tan şifalar diliyorum.
Ancak buradaki birlikteliğimiz sadece senin yazı göndermene endeksli değil ki. Pekala başka paylaşımlar, dostluklar, yazışmalar, tartışmalar yapabiliriz. Eğer sağlık durumun buna bile izin vermiyorsa diyecek bir şey yok ama öyle değilse vedanı kabul etmiyorum.
Hem biz seni çok sevmiş ve de alışmıştık.
Devamını bekleriz. Ama şunu da bilmelisin ki her hal ve durumda dostumuzsun. Sağlık durumunla ilgili yapacağımız bir şey varsa da buradayız. Herşey için çok teşekkürler, sevgiler.
http://www.habergazetesi.com.tr/koseyazigoster.asp?kimlik=2491 _________________ İçimden şu zalim şüpheyi kaldır,
Ya sen gel, ya beni oraya aldır...
Şinasi Gönenç
BMW R 1200 GS |
|
Başa dön |
|
 |
Alfa ------------------------

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 10:38 am Mesaj konusu: |
|
|
okuryazar demiş ki: |
Sevgili Alfacat,
Öncelikle geçmiş olsun. Allah'tan şifalar diliyorum.
Ancak buradaki birlikteliğimiz sadece senin yazı göndermene endeksli değil ki. Pekala başka paylaşımlar, dostluklar, yazışmalar, tartışmalar yapabiliriz. Eğer sağlık durumun buna bile izin vermiyorsa diyecek bir şey yok ama öyle değilse vedanı kabul etmiyorum.
Hem biz seni çok sevmiş ve de alışmıştık.
Devamını bekleriz. Ama şunu da bilmelisin ki her hal ve durumda dostumuzsun. Sağlık durumunla ilgili yapacağımız bir şey varsa da buradayız. Herşey için çok teşekkürler, sevgiler.
http://www.habergazetesi.com.tr/koseyazigoster.asp?kimlik=2491 |
Sevgili kardeşim,
O kadar samimi yazmışsınki cevap vermemek terbiyesizlik olurdu. Rahatsızlığım malesef damar sertliğine bağlı yüksek tansiyondur. İki adet stent takılmıştı ancak hergün yutmak zorunda kaldığım haplara birde şimdi guatır eklendi. Ameliyat oldum ancak onunda hapları diğerlerine eklenmiş oldu. Midem bozulmaya başladı. Günde 10 a yakın ağır dozajlarda hap. Ama düzelecek. Moralimi asla bozmam fakat takdir edersinizki bu durum yorgunluk, halsizlik yapıyor. Dinlenmem lazım. Herşey gönlünüzce olsun. Tekrar görüşünceye kadar sevgiler, saygılar.
Alfacat. |
|
Başa dön |
|
 |
alk22 Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 11:16 am Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun,umarım bir an evvel şifa ile aramıza dönersiniz,ancak sizi ayrıldı kabul etmiyoruz "ara vereceksiniz" diye düşünmek isteriz.Öyle güzel ,öyle verimli yazılar sundunuz ki,kendi adıma bir kez daha teşekkür etmek istedim.
Selamlar. _________________ ALKAN
SuZuKi V STRoM... |
|
Başa dön |
|
 |
sekoucdal Tecrübeli Üye

|
Tarih: Pzr Mar 18, 2007 12:19 pm Mesaj konusu: |
|
|
Alfacat, abi çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda eski sağlına kavuşursun. |
|
Başa dön |
|
 |
|
|
|
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
|
|
|