Ahmet Güngör | Bir Tutkudur Enduro! Atın sanki evrimleşip metale döndüğü devirlerden gelmiştir. Buram buram macera kokar. Her torku sonrakine can verir.
En uzun ve esnek ön amartisör oranıyla ve büyük çaplı cant çapıyla Devamı...
Alpaslan Kuzucan | Motosiklet Felsefesi Motosiklet sahibi olmak sizi motorcu yapmaz aynen piyano sahibi olmanın sizi müzisyen yapmayacağı gibi. Motorcular vardır,
ulaşımlarını motosikletle sağlayanlar vardır. Bir hedefe ulaşmak Devamı...
Tarih: Cum Oca 26, 2007 12:18 pm Mesaj konusu:
Hangisi uzaktır? Chopper. Ama en yakını scooter'dır. Gemilerin filikası gibidir. Baba dururken, dinlenirken devreye girer. Kısa menzilli, gündelik, pratik işler için kullanırsın. Ama yine motor üstündesindir. Sonra yol görünür, mod değiştirirsin kimyan değişir. Baba hemen devreye girer. Ver elini gerçek özgürlük.
arkadaşlar ben chopperlara uzağım mesela. Acayip itici, gereksiz makineler bence. Gürültü yapmaktan başka bir işe yaramayan, şehir içinde hava yapmak isteyenlerin kullandığı amaçsız makineler. ( Belkide ülkemizde"sözüm meclisten dışarı" harley özentisi tipler kullandığı için bana öyle geliyor)
Viraj alma desen yok, bozuk yol desen yok, ayaklar önde rüzgar kucakta, titreşim bol, gürültü bol vs vs...
Tabi bunlar benim fikirlerim. sevemedim işte chprları. _________________ Önemli olan iyi sürmek değil, sürerken iyi hissetmektir.
Erkan TÜRKKAN
YAMAHA MT03
MASTEROFTORK
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız